Waarom reizen naar de Færøer Eilanden

Smyril Line - Waarom reizen naar de Færøer Eilanden

Waarom reizen naar de Færøer Eilanden

Een aantal goede redenen om naar de Færøer Eilanden te reizen

Diep in de Noord-Atlantische Oceaan liggen 18 prachtige eilanden op u te wachten om ontdekt te worden. De Faeröer Eilanden staan voor ongerepte schoonheid en natuur, de overheerlijke Scandinavische keuken, goed behouden architectuur, 's werelds schoonste lucht en water. Een spannende en unieke combinatie van natuur en cultuur op haar best.

 

Dit zijn de redenen waarom Lonely Planet er voor koos de Faeröer eilanden als één van de top reisbestemmingen aan te wijzen en National Geographic Traveler de eilanden uitriep tot 's werelds meest ongerepte eilanden. Hier dompelt u zich onder in een landschap wat de meeste mensen zullen kennen van “The Lord of the Rings” films.

 

Nergens op de Faeröer Eilanden bent u verder dan 5 kilometer verwijderd van de Atlantische Oceaan  en kunt u overal genieten van een adembenemend uitzicht. Grote delen van dit ongerepte land zijn ook gemakkelijk te bereiken. Van de 18 eilanden, zijn er 17 bereikbaar en met elkaar verbonden brug of een tunnel of per helicopter door de lucht. Dit is wat de Faeröer Eilander zo bijzonder maakt; u bent omringd door een ongelooflijke ongerepte natuur midden in de Noord-Atlantische Oceaan met tegelijkertijd alle moderne comfort.

 

U moet deze prachtige groene rots eilanden, waar de Vikingen meer dan 1000 jaar geleden verliefd op werden, zelf ervaren.

 

Op onze website vindt u een uitgebreide keuze aan pakketreizen. U kunt kiezen tussen verblijf in een hotel in Tórshavn, op het platteland in een pension of in een vakantiewoning. Of misschien kiest u ervoor om te gaan eilandhoppen, misschien wel de beste manier om de Faeröer Eilanden te ontdekken!

 

Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van MS Norröna met een prachtige reis via Noorse berghellingen en  de kust van de Shetland Eilanden over de Noord-Atlantische Oceaan om vervolgens aan te komen in Tórshavn, de hoofdstad van de Faeröer Eilanden. Uw auto gaat gewoon mee aan boord en uw hut wordt voor u gereserveerd.

 

Wij kennen de Faeröer Eilanden als geen ander en helpen u graag bij het boeken van uw droom vakantie. Bel naar +31 (0) 78-619 85 25 of stuur een email naar info@smyrilline.nl 

 

Meer informatie

Op deze websites vindt u meer informatie over de Færøer Eilanden: 

 

Wij zijn trots op de vermelding op de Forbes-lijst van "de 15 meest gave bestemmingen in 2018"

Wij zijn trots op de vermelding op de Forbes-lijst van "de 15 meest gave bestemmingen in 2018"

“These cultural offerings are front and center on the global stage at the moment, but swarms of tourists haven’t yet descended.”

 

Ervaar de Færøer Eilanden in drie minuten

De winter op de Færøer Eilanden.

Rijden in de Færøer Eilanden - informatie

Rijden in de Færøer Eilanden - PDF

Welkom op onze website

Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

 

Eerst volgende vertrek en aankomst

Departure (local time)
Hirtshals. 19. Jan 15:00
Arrival (local time)
Tórshavn. 21. Jan 05:00
Departure (local time)
Tórshavn. 21. Jan 14:00

Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)