Explorers of the North Atlantic since 1982

Smyril Line - Met uw eigen MOTOR

Met uw eigen MOTOR

Ervaar de prachtige groene eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan

Inspiratie voor uw verblijf op de Færøer Eilanden.

Uw Noord-Atlantische avontuur begint met het comfortabele schip MS Norröna. Waar u ook vandaan komt in Europa, de eilanden van de Noord-Atlantische Oceaan zijn iets wat u moet ervaren. Geef jezelf en je motor de rit van je leven, op een ontspannen tocht over de Atlantische Oceaan. Dit is hoe een motorvakantie eruit zou moeten zien. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accommodatie op de Færøer Eilanden, of het nu gaat om een hotel, guesthouse of bed&breakfast, er is voor elk wat wils.

 

Boek vroeg en krijg de beste prijs

Onze prijzen zijn verdeeld in seizoenen aangeduid met kalender kleuren. Groen is het laagseizoen, oranje het tussenseizoen, blauw  het hoogseizoen.

 

Wij bieden een beperkt aantal tickets voor laagseizoen tarieven bij afvaarten in het tussen seizoen. En een beperkt aantal tickets voor tussen seizoen tarieven bij afvaarten in het hoogseizoen. Als u van en naar de Faeröer Eilanden reist, is het dus interessant om vroeg te boeken en te profiteren van deze goedkope tarieven. Deze tickets zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van boeken.

Per persoon indien 2 volwassenen samen reizen, retour (2017):

  • A prijs: vanaf € 616
    B prijs: vanaf € 520
  • A prijs: vanaf € 520
    B prijs: vanaf € 392
  • A prijs: vanaf € 392

 

Zie vaarschema 2017

SMDF

Prijs is inclusief:

Maak uw reservering via de telefoon

0031-(0)78-6198525