Explorers of the North Atlantic since 1982

nl - Te Voet

Te Voet

Indien u zonder voertuig naar de eilanden wilt reizen en ze te voet of per fiets wilt verkennen.

 

Een van de belangrijkste redenen om de Færøer Eilanden te bezoeken is vanwege haar bijzonder mooie natuur. Hoe kunt u dit beter doen dan te voet! De eilanden zijn in de zomer spectaculair groen en vol met prachtige bloemen. De frisse, schone lucht en de blauwe oceaan is nooit ver weg. Vanaf de kliffen heeft u oneindige vergezichten op de bergen en pittoreske dorpjes. 
 
Alle eilanden zijn met elkaar verbonden door bruggen, tunnels of veerboten en dus makkelijk te bereiken. Te voet of per fiets genietend van de overweldigende natuur voor de echte liefhebber.
 

Er is geen spoorwegennet op de eilanden maar er zijn uitstekende bus- en bootverbindingen waarmee u rond kunt reizen. Check de volgende website om een idee te krijgen van de mogelijkheden - www.ssl.fo

  

Boek vroeg en krijg de beste prijs

Onze prijzen zijn verdeeld in seizoenen aangeduid met kalender kleuren. Groen is het laagseizoen, oranje het tussenseizoen, blauw het hoogseizoen.

  

Wij bieden een beperkt aantal tickets voor laagseizoen tarieven bij afvaarten in het tussenseizoen. En een beperkt aantal tickets voor tussenseizoen tarieven bij afvaarten in het hoogseizoen. Als u van en naar de Færøer Eilanden reist, is het dus interessant om vroeg te boeken en te profiteren van deze goedkope tarieven. Deze tickets zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van boeken.

 

Per persoon, retour (2017):

 
  • A prijs: vanaf € 370
    B prijs: vanaf € 310

  • A prijs: vanaf € 310
    B prijs: vanaf € 258

  • A prijs: vanaf € 258

 

Vaarschema 2017, klik hier

SMDF

Prijs is inclusief:

Maak uw reservering via de telefoon

0031-(0)78-6198525