0031-(0)78-6198525
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aanbieding naar de Færøer Eilanden in februari/maart - reis met 2 personen en betaal voor 1

Smyril Line - Aanbieding naar de Færøer Eilanden in februari/maart - reis met 2 personen en betaal voor 1

Aanbieding naar de Færøer Eilanden in februari/maart - reis met 2 personen en betaal voor 1

Vanaf slechts € 349 per persoon

Vertrek vanaf Hirtshals:
In februari 2020: 29.
In maart 2020: 07. / 14. / 21.

 

Vertrek vanaf Tórshavn:
In maart 2020: 05. / 12. / 19. / 26.

 

Deze aanbieding is inclusief de overtocht vanuit Denemarken naar de Færøer Eilanden retour in een binnen- of buitenhut, transport van uw auto (l. Max. 5.00m, h. Max. 1.90m) en 3 nachten verblijf in een hotel in Tórshavn.

 

Plan uw vakantie op de Færøer Eilanden zoals u dat zelf wilt. De Færøer Eilanden zijn uitermate geschikt om per eigen auto te ontdekken. Tijdens uw verblijf kunt u vanuit Torshavn diverse mooie excursies maken. Meer informatie hierover en ook diverse tips en interessante plekken die u kunt bezoeken vindt u in onze inspiratie brochure.

 

Deze aanbieding kan geboekt worden op telefoonnummer +31(0)78-6198525 of stuur een e-mail aan info@smyrilline.nl


 

Het aanbod incl. uw eigen auto en 3 nachten in hotel


Per persoon wanneer 2 personen samen reizen


2-persoons binnenhut:
Hotel Hafnia: € 349
Hotel Føroyar: € 379

 

2-persoons buitenhut: 
Hotel Hafnia: € 369
Hotel Føroyar: € 399

 

2-persoons hut met dubbelbed: 
Hotel Hafnia: € 379
Hotel Føroyar: € 409

 

De Luxe hut:
In Hotel Hafnia: € 409
​In Hotel Føroyar: € 439

 


Alleenreiziger

 

Buitenhut voor eenpersoonsgebruik:
In Hotel Hafnia: € 529
​In Hotel Føroyar: € 679

 


Let op dat de prijs hetzelfde is als u zonder auto reist.

 

Inclusief:
Toevoeging:

Maak uw reservering
via de telefoon

0031-(0)78-6198525

  Hotels

  • Hotel Hafnia
   Contact

   De geschiedenis van dit hotel gaat terug naar de jaren 30 en 40. In eerste instantie werden kamers verhuurd. Later is op dezelfde plaats dit mooie hotel gebouwd. De Latijnse naam ”Hafnia” betekent ”Haven”. Na diverse uitbreidingen is dit hotel inmiddels één van de belangrijkste onderkomens op de Færøer Eilanden. Staff en personeel doen er alles aan om U een onvergetelijk verblijf te bezorgen.  

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inbegrepen
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   WiFi
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Føroyar
   Contact

   Hoewel zo rustig gelegen, is het hotel slecht 6 minuten met de auto verwijderd van het centrum van Tórshavn. Met een wandeling van 25 minuten over de door de schapen uitgesleten paden en genietend van prachtige vergezichten, komt U ook in het centrum. Hotel Føroyar vormt een ideale basis voor uw bezoek aan Tørshavn en de Færøer Eilanden. 

    

   Uw enige buren zijn de vogels die nestelen onder het dak van het hotel en de schapen die zich te goed aan het verse gras.

    

   Hotel Føroyar wordt uitgebreid

   Hotel Føroyar wordt momenteel uitgebreid. Dit betekent dat er bouwwerkzaamheden zijn aan de westkant van het hotel. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd. Overdag kunt u hiervan enig geluidsoverlast ondervinden. Het heeft echter geen invloed op de nachtrust van de hotelgasten, omdat er 's nachts niet gewerkt wordt. 

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inbegrepen
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   WiFi
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   11:00

  Inspiratie voor uw verblijf op de Færøer Eilanden

  Tórshavn

  Met slechts 20.000 inwoners is Tórshavn niet alleen één van de kleinste hoofdsteden ter wereld, maar ook één van de meest pittoreske. De dynamische stad met zijn creatieve, innovatieve en hoogontwikkelde inwoners is het politieke en culturele centrum van de Færøer Eilanden. En trots als ze zijn op hun tradities en culturele erfenis staat de lokale bevolking ook open om nieuwe wereldwijde trends te omarmen. En dat alles betekent dat Tórshavn een fascinerende mix biedt van de culturele geschiedenis van de Færøer en alle voorzieningen die u kunt verwachten in een moderne hoofdstad in de 21ste eeuw. De stad is een smeltkroes van oud en nieuw. Kennis maken met deze contrasten? Begin uw ontdekkingsreis in Tórshavn om te beginnen in Tinganes, de oudste wijk vlakbij de haven met zijn kleine witte huisjes met gras op de daken en smalle stegen en wandel vervolgens richting de bergen. Hoe verder omhoog, hoe moderner de woonwijken van de hoofdstad zijn.

   

  Torshavn

   

  Vestmanna

  Vestmanna is het startpunt voor excursies naar de indrukwekkende vogelrotsen en grotten die bekend staan als Vestmannabjörgini. In het hoogseizoen zijn er dagelijks verschillende afvaarten naar de vogelrotsen. Het is een populaire excursie, zowel bij de locals als bij toeristen van allerlei nationaliteiten. De boten varen langs de ruige bergwanden naar de kliffen, die uitkijken op de Atlantische Oceaan en vervolgens door nauwe doorgangen naar de grotten, die zijn gevormd door de krachtige golven die miljoenen jaren hun werk deden en dan is daar een 600 meter hoge, verticale ‘muur’ waar duizenden zeevogels broeden.  In deze indrukwekkende omgeving voelt men zich één met de natuur. Hier begrijpt u waarom de cultuur op de Færøer Eilanden is doordrongen van een diepgeworteld respect voor de oerkrachten van de natuur.

   

  Vestmanna bird cliffs

   

  Gjógv

  Waarschijnlijk is Gjógv, dat in het uiterste noorden van Eysturoy ligt, het meest gefotografeerde dorp op de Færøer Eilanden. Om in Gjógv te komen moet u eerst een hoge bergrug oversteken. Daar vandaan heeft u zicht op een grote, groene vallei met markante bergruggen aan weerszijden. Helemaal beneden in de vallei liggen de kleurige huisjes verspreid rond een kristalheldere rivier met een kleine dam waar kinderen de hele zomer spelen. Maar het dorp is vooral bekend om zijn natuurlijke haven. Gjógv betekent ‘kloof’ in het Færøers en juist deze kloof klieft het landschap en vormt zo de natuurlijke haven. Volg alle traptreden naar beneden in de kloof richting de haven en ervaar de imposante natuur in deze regio.

   

  Gjógv

   

  De noordelijke eilanden

  Klaksvík is de centrumgemeente van de noordelijke eilanden: Kalsoy, Kunoy, Borđoy, Viđoy, Svínoy en Fugloy. De noordelijke eilanden worden gekenmerkt door torenhoge bergen aan de oostkant. Richting het westen loopt het landschap af naar een grillige kustlijn met lage kliffen, terwijl de noordkant wordt gekarakteriseerd door majestueuze kliffenformaties. De twee kleinste eilanden, Svínoy en Fugloy zijn alleen bereikbaar per boot of helikopter, terwijl bruggen, dammen en tunnels Kunoy, Borđoy, Viđoy met elkaar verbinden. Maar om op Kalsoy te komen moet u een ferry nemen.

   

   

  Kirkjuböur

  Het dorpje Kirkjubøur is dé plek op de Færøer Eilanden waar u de meest opmerkelijke overblijfselen uit het verleden vindt. In de middeleeuwen was het dorp het culturele en religieuze centrum van de Færøer en onderdeel van de katholieke kerk in Noorwegen. Het seminarie in Kirkjubøur was het eerste en tegelijkertijd het enige seminarie op de Færøer Eilanden tot de reformatie in 1538. Koning Sverri van Noorwegen groeide hier op, waarbij hij ook het seminarie bezocht en werd gewijd. Vandaag de dag telt Kirkjubøur 80 inwoners. Het is een ritje van 15 minuten met de auto vanuit Tórshavn.

   

  Kirkjubö

   

  Sandoy

  Sandoy is qua grootte het vijfde eiland van de Færøer Eilanden en vormt samen met Suđoy het zuidelijk gedeelte van de archipel. Sandoy is qua landschap het meest vlak, met brede rivierdalen en tal van meertjes, afgeronde heuveltoppen en mooie zandstranden. De glooiende heuvels zorgen ervoor dat het eiland groener lijkt dan de andere eilanden met hun ruige bergen.

   

  Puffin

   

  Mykines 

  Het eiland Mykines is de meest westelijke locatie van de Færoer. Dit eiland is vooral bekend om zijn rijke vogelbestand omdat honderdduizenden trekvogels hier in de zomer nestelen. Mykines biedt ook ‘onderdak’ aan de enige kolonie van jan van genten op de Færøer Eilanden. Dat is al een attractie op zich, maar de aandoenlijke kleine papegaaiduikers met hun kleurrijke snavels zijn waarschijnlijk de grootste attractie van het eiland, omdat ze graag ‘poseren’ met hun snavel vol kleine visjes. Een boottocht naar Mykines duurt ongeveer een uur en is één van de beste mogelijkheden om Tindhólmer van dichtbij te bekijken. 

   

   

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 21. Sep 15:00
  Aankomst (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 23. Sep 05:00
  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 23. Sep 14:00

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)