0031-(0)78-6198525
Smyril Line - Verblijf in vakantiewoningen

Verblijf in vakantiewoningen

Breng een week door in een vakantiewoning/apparttement op de Færøer in een prachtige omgeving. Met uw eigen auto kunt u op elk  moment overal naar toe rijden en u heeft alle tijd om de mooie eilanden te gaan ontdekken

Door zijn centrale ligging is Tórshavn het startpunt voor talrijke excursies naar de vele bezienswaardigheden op de eilanden. De stad zelf biedt vermaak en ontspanning met museums, winkels, restaurants en bars. Uw accommodatie geeft de mogelijkheid voor betaalbaar levensonderhoud omdat u zelf boodschappen kunt doen, waardoor uw verblijf op de Færøer gemakkelijk aan uw stemming en het weer kan worden aangepast. 

 

 

Vakantiewoningen en appartementen zijn beschikbaar in afwisselende grootte en standaard, geschikt voor ieders voorkeur en budget. Meer informatie vind u op de website greengate.fo. De tarieven vermeldt aan de rechterkant zijn voor een vakantiewoning/appartement met 1 slaapkamer. 
 

Indien u meer informatie wenst over andere typen vakantiewoningen, meer of minder nachten verblijf op de Færøer Eilanden neemt u dan alstublieft contact op via de e-mail: info@smyrilline.nl. Wij helpen u graag verder.

 

 

priceExamples

Prijs per persoon wanneer 2 volwassenen samen reizen incl. 1 auto

Prijslijst (2018)

SMDFHP

Maak uw reservering
via de telefoon

0031-(0)78-6198525

  Nuttige informatie

  Eiland hoppen

  Met het eiland hoppen kunt u in diverse regio’s van de archipel overnachten. Een uitgelezen kans om het land en zijn bewoners van dichtbij te leren kennen. 

   

  Stedenreis

  U verblijft in de hoofdstad Tórshavn.

   

  Hotel Skálavík

  Hotel Skálavík ligt op het eilandje Sandoy. Indien u een pakketreis boekt naar Skálavík dient u de ferry van Gamlarætt naar Skopun te nemen. De overtocht duurt ca. 30 minuten. De afstand van Tórshavn naar Gamlarætt bedraagt ca. 20 minuten en het is ca. 20-30 min. Rijden van Skopun naar Hotel Skálavík. U dient tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Voertuigen langer dan 7 meter en hoger dan 1.90 m dienen van te voren te reserveren,  00298 293103.

   

  Dorps vakantie

  U verblijft in accommodaties buiten de hoofdstad Tórshavn.

   

  Vakantiewoningen

  Pakketreizen op basis van vakantiewoningen in privé huizen. Verwarming en electriciteit is inbegrepen echter bedlinnen en eindschoonmaak niet. U kunt bedlinnen van te voren bestellen. De eindschoonmaak is verplicht.

   

  Ontbijt bij aankomst

  Indien u op maandagochtend op de Færøer Eilanden aankomst is ontbijt niet inbegrepen maar kunt u wel extra bij bestellen. Prijzen varieren per hotel.

   

  Assistentie

  Indien u assistentie nodig heeft tijdens uw overtocht verzoeken wij u contact met ons op te nemen tijdens de boeking.

   

  Let op

  Wij kunnen geen garantie geven dat preferenties gehonoreerd kunnen worden. Indien bepaalde kamertypes  niet meer beschikbaar zijn zullen wij ons best doen u een zo goed mogelijk alternatief te bieden. Tarieven kunnen hierdoor afwijken.

   

   

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  • Inspiration catalogue

   Inspiration catalogue

   Inspiratie voor uw verblijf op de Færøer Eilanden.

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Departure (local time)
  Tórshavn. 19. Aug 23:30
  Arrival (local time)
  Hirtshals. 21. Aug 09:30
  Departure (local time)
  Hirtshals. 21. Aug 11:30

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)