•  
 •  
 •  
 •  
 •  

Verblijf in vakantiewoningen

Smyril Line - Verblijf in vakantiewoningen

Verblijf in vakantiewoningen

Breng een week door in een vakantiewoning/apparttement op de Færøer in een prachtige omgeving. Met uw eigen auto kunt u op elk  moment overal naar toe rijden en u heeft alle tijd om de mooie eilanden te gaan ontdekken

Door zijn centrale ligging is Tórshavn het startpunt voor talrijke excursies naar de vele bezienswaardigheden op de eilanden. De stad zelf biedt vermaak en ontspanning met museums, winkels, restaurants en bars. Uw accommodatie geeft de mogelijkheid voor betaalbaar levensonderhoud omdat u zelf boodschappen kunt doen, waardoor uw verblijf op de Færøer gemakkelijk aan uw stemming en het weer kan worden aangepast. 

 

De vakantiehuizen en appartementen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en standaards die aan elke smaak en budget voldoen. Verdere informatie over de vakantiehuizen of appartementen kunt u vinden op greengate.fo

 

Indien u een prijs wilt voor andere vakantiehuizen of appartementen, minder of  meer nachten op de Færøer Eilanden, neem dan contact met ons op + 31 (0)78 6 19 85 25 of stuur een e-mail naar info@smyrilline.nl. Wij helpen u graag.

 

Het is ook mogelijk om een vakantiehuis of appartement te boeken bij Visit Tórshavn. Neem contact met ons op voor informatie en prijs.

 

 

priceExamples

Prijs per persoon wanneer 2 volwassenen samen reizen incl. 1 auto

Prijslijst (2019)

SMDFHP

Maak uw reservering
via de telefoon

0031-(0)78-6198525

  Nuttige informatie

  Eiland hoppen

  Met het eiland hoppen kunt u in diverse regio’s van de archipel overnachten. Een uitgelezen kans om het land en zijn bewoners van dichtbij te leren kennen. 

   

  Stedenreis

  U verblijft in de hoofdstad Tórshavn.

   

  Hotel Skálavík

  Hotel Skálavík ligt op het eilandje Sandoy. Indien u een pakketreis boekt naar Skálavík dient u de ferry van Gamlarætt naar Skopun te nemen. De overtocht duurt ca. 30 minuten. De afstand van Tórshavn naar Gamlarætt bedraagt ca. 20 minuten en het is ca. 20-30 min. Rijden van Skopun naar Hotel Skálavík. U dient tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Voertuigen langer dan 7 meter en hoger dan 1.90 m dienen van te voren te reserveren,  00298 293103.

   

  Vakantiewoningen

  Pakketreizen op basis van vakantiewoningen in privé huizen. Verwarming en electriciteit is inbegrepen, en bedlinnen en eindschoonmaak is verplicht.

   

  Ontbijt bij aankomst

  Indien u op maandagochtend op de Færøer Eilanden aankomst is ontbijt niet inbegrepen maar kunt u wel extra bij bestellen. Prijzen varieren per hotel.

   

  Assistentie

  Indien u assistentie nodig heeft tijdens uw overtocht verzoeken wij u contact met ons op te nemen tijdens de boeking.

   

  Let op

  Wij kunnen geen garantie geven dat preferenties gehonoreerd kunnen worden. Indien bepaalde kamertypes  niet meer beschikbaar zijn zullen wij ons best doen u een zo goed mogelijk alternatief te bieden. Tarieven kunnen hierdoor afwijken.

   

   

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 18. Jun 11:30
  Aankomst (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 19. Jun 17:30
  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 19. Jun 18:00

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)