0031-(0)78-6198525

Naar IJsland in de winterperiode

MS Norröna vaart het hele jaar door naar IJsland - ook in de winterperiode

 

IJsland is een prachtig land om te bezoeken, niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is het een fantastische plek om te bezoeken. MS Norröna vertrekt elke zaterdag vanuit Hirtshals in Denemarken naar Seyðisfjörður met een stop op de Færøer Eilanden van 9 uur. Tijdens deze stop heeft u de mogelijkheid om Tórshavn en haar naaste omgeving te verkennen. U kunt ook een week verblijven op de Færøer Eilanden voordat u verder reist naar IJsland. Het vertrek vanuit de Faerøer Eilanden is elke maandagmiddag met aankomst in IJsland op dinsdagmorgen om negen uur. 

 

Seyðisfjörður is gelegen aan de Oostkust van IJsland en is de bestemming voor onze ferry MS Norröna vanuit Europa. Oost-IJsland is rijk aan geschiedenis en cultuur, van de vroege nederzettingen  tot aan het heden, in elke fjord, boerderij of dorp, zelfs in de meest afgelegen hooglanden, openbaart de geschiedenis zich in de vorm van een museum, ruïnes en vele andere historische bezienswaardigheden. Aan de Oostkust bevindt zich het grootste bos van het eiland, weelderige landerijen en een reeks van kleine fjorden en eilanden. Voor meer informatie kunt u hier de website bezoeken van IJsland of bezoek Oost-IJsland hier.

 

De winter in IJsland kan ruig en koud zijn, maar een bezoek aan IJsland in de winter kan ook een hele bijzondere ervaring zijn. Een van de belangrijkste attracties van IJsland in de winter is het Noorderlicht, Aurora Borealis. Dit spectaculaire fenomeen is te zien tussen september en april en het beste buiten de bevolkte gebieden. Indien u wilt checken  wanneer u het Noorderlicht kunt zien adviseren wij u de volgende website te bezoeken hier.   

 

Wij verzorgen graag uw accommodatie op IJsland. Voor tarieven en reserveringen kunt u een -email sturen aan info@smyrilline.nl of bel ons op 078-6198525.

 

Belangrijk: Indien u met uw eigen voertuig naar IJsland in de winter periode reist  is het erg belangrijk om goede winterbanden te hebben.

 

Handige links:

 

Winterboekingen naar IJsland

Winterboekingen naar IJsland

Voorwaarden m.b.t. winter boekingen naar IJsland. Lees meer >> >>

 

Winterboekingen naar IJsland

  Autorijden in IJsland

  Het wegennet in IJsland is uitgebreid en eenvoudig. Hoofdweg nummer 1, ook bekend als de Ringweg, is de meest bereden weg en brengt u rond op IJsland. Deze weg is het gehele jaar open echter kan het door extreme weersomstandigheden in de winter voorkomen dat hij tijdelijk afgesloten word. De meeste doorgaande wegen zijn geasfalteerd echter in de binnenlanden bevinden zich veel gravelwegen. Lees meer >>

   

  IJsland in de winterperiode

  Inspired by Iceland - Secret tour of Iceland

  Aurora, geysir en meer

  Vaarschema 2018

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Arrival (local time)
  Tórshavn. 14. Dec 16:00
  Departure (local time)
  Tórshavn. 14. Dec 21:00
  Arrival (local time)
  Hirtshals. 16. Dec 10:00

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)