Naar IJsland in de winterperiode

MS Norröna vaart het hele jaar door naar IJsland - ook in de winterperiode

IJsland is een prachtig land om te bezoeken, niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is het een fantastische plek om te bezoeken. MS Norröna vertrekt elke zaterdag vanuit Hirtshals in Denemarken naar Seyðisfjörður met een stop op de Færøer Eilanden van 8 uur. Tijdens deze stop heeft u de mogelijkheid om Tórshavn en haar naaste omgeving te verkennen. U kunt ook een week verblijven op de Færøer Eilanden voordat u verder reist naar IJsland. Het vertrek vanuit de Faerøer Eilanden is elke maandagmiddag met aankomst in IJsland op dinsdagmorgen om negen uur. 

 

Seyðisfjörður is gelegen aan de Oostkust van IJsland en is de bestemming voor onze ferry MS Norröna vanuit Europa. Oost-IJsland is rijk aan geschiedenis en cultuur, van de vroege nederzettingen  tot aan het heden, in elke fjord, boerderij of dorp, zelfs in de meest afgelegen hooglanden, openbaart de geschiedenis zich in de vorm van een museum, ruïnes en vele andere historische bezienswaardigheden. Aan de Oostkust bevindt zich het grootste bos van het eiland, weelderige landerijen en een reeks van kleine fjorden en eilanden. Voor meer informatie kunt u hier de website bezoeken van IJsland of bezoek Oost-IJsland hier.

 

De winter in IJsland kan ruig en koud zijn, maar een bezoek aan IJsland in de winter kan ook een hele bijzondere ervaring zijn. Een van de belangrijkste attracties van IJsland in de winter is het Noorderlicht, Aurora Borealis. Dit spectaculaire fenomeen is te zien tussen september en april en het beste buiten de bevolkte gebieden. Indien u wilt checken  wanneer u het Noorderlicht kunt zien adviseren wij u de volgende website te bezoeken hier.   

 

Wij verzorgen graag uw accommodatie op IJsland. Voor tarieven en reserveringen kunt u een -email sturen aan info@smyrilline.nl of bel ons op 078-6198525.

 

Belangrijk: Indien u met uw eigen voertuig naar IJsland in de winter periode reist  is het erg belangrijk om goede winterbanden te hebben.

 

Handige links:

 

Winterboekingen naar IJsland

Winterboekingen naar IJsland

Voorwaarden m.b.t. winterboekingen naar IJsland.

Winterboekingen naar IJsland

IJsland in de winterperiode

Aurora, geysir en meer

Autorijden in IJsland

Download het vaarschema 2019

Welkom op onze website

Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

 

Eerst volgende vertrek en aankomst

Vertrek (plaatselijke tijd)
Hirtshals. 18. Jun 11:30
Aankomst (plaatselijke tijd)
Tórshavn. 19. Jun 17:30
Vertrek (plaatselijke tijd)
Tórshavn. 19. Jun 18:00

Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)