0031-(0)78-6198525

Naar IJsland in de winterperiode

M/S Norröna vaart het hele jaar door naar IJsland - ook in de winterperiode

IJsland is een prachtig land om te bezoeken. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. M/S Norröna vertrekt elke zaterdag vanuit Hirtshals in Denemarken naar Seyðisfjörður met een stop op de Færøer Eilanden van 8 uur. Tijdens deze stop heeft u de mogelijkheid om Tórshavn en naaste omgeving te verkennen. U kunt ook een week verblijven op de Færøer Eilanden, voordat u verder reist naar IJsland. Het vertrek vanaf de Faerøer Eilanden is elke maandagmiddag met aankomst in IJsland op dinsdagmorgen om negen uur. 

 

Seyðisfjörður is gelegen aan de oostkust van IJsland en is de bestemming voor onze ferry M/S Norröna vanuit Europa. Oost-IJsland is rijk aan geschiedenis en cultuur. Vanaf de vroege nederzettingen  tot nu toe. Rond elke fjord, bij elke boerderij ofin elk  dorp, zelfs in de meest afgelegen hooglanden, openbaart de geschiedenis zich in de vorm van een museum, ruïnes en vele andere historische bezienswaardigheden. Aan de oostkust bevindt zich het grootste bos van IJsland, verder uitgestrektee landerijen en een tal van kleine fjorden en eilanden. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken hier.

 

De winter in IJsland kan ruig en koud zijn, maar een bezoek aan IJsland in de winter kan ook een heel bijzondere ervaring zijn. Eén van de belangrijkste attracties van IJsland in de winter is het noorderlicht, Aurora Borealis. Dit spectaculaire fenomeen is te zien tussen september en april en het best in dunbevolkte gebieden. Indien u wilt checken  wanneer u het noorderlicht kunt zien, adviseren wij u de volgende website te bezoeken hier.   

 

Wij verzorgen graag uw accommodatie op IJsland. Voor tarieven en reserveringen kunt u een e-mail sturen aan info@smyrilline.nl of bel ons op 078-6198525.

 

Belangrijk: als u met uw eigen voertuig naar IJsland in de winter periode reist, is het erg belangrijk om goede winterbanden te hebben.

 

Handige links:

 

Winterboekingen naar IJsland

Winterboekingen naar IJsland

Voorwaarden m.b.t. winterboekingen naar IJsland.

Winterboekingen naar IJsland

IJsland in de winterperiode

Aurora, geysir en meer

Autorijden in IJsland

Download het vaarschema 2019

Welkom op onze website

Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

 

Eerst volgende vertrek en aankomst

Vertrek (plaatselijke tijd)
Tórshavn. 23. Aug 03:30
Aankomst (plaatselijke tijd)
Hirtshals. 24. Aug 12:30
Vertrek (plaatselijke tijd)
Hirtshals. 24. Aug 16:30

Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)