Explorers of the North Atlantic since 1982

Smyril Line - ONTDEK IJSLAND MET UW EIGEN AUTO

ONTDEK IJSLAND MET UW EIGEN AUTO

BESPAAR € 201 PER PERSOON

Vertrek vanuit Hirtshals op 15.08.2017 

Retour vanuit Seyðisfjørður op  24.08.2017 

 

Smyril Line biedt u de gelegenheid IJsland te ontdekken zoals u dat zelf wilt, gewoon met uw eigen auto. Deze aanbieding is inclusief de retourovertocht van Denemarken naar IJsland. U verblijft op de heenreis in een 2-persoonsbinnenhut met douche en toilet en op de terugreis in een bed in een gedeelde couchette incl. daglunch en transport van uw  auto. De couchette is een eenvoudige, goedkope slaapgelegenheid op dek 2. In elke couchette compartiment zijn 6 bedden, klik hier voor meer informatie.

 

Er zijn niet zoveel plekken op de wereldbol met landschappen die zo imposant zijn als in IJsland. Hier maakt u kennis met gletsjers, spuitende heet water geisers, thermale baden, borrelende zwavelputten, maanlandschappen van lava, drijvende ijsbergen, gletsjers, pittoreske dorpjes en nog veel meer.

 

Vaar eens met een bootje over Jökulsarlon, het ijsbergenmeer of bezoek het maanlandschap van Mývatn. Ontdek de indrukwekkende watervallen van IJsland, met inbegrip van de meest krachtige van Europa, Dettifoss en de bekendste van allemaal Gullfoss.

 

Maar als u echt wilt worden uitgedaagd moet u een tocht gaan maken op  Vatnajökull, de grootste gletsjer van Europa. Een waslvissafari vanuit Húsavík een ritje op de befaamde Ijslandse pony’s of rafting op een river, IJsland biedt tal van ervaringen en avonturen.
 

 

 

 

 

Tarief per persoon indien 2 volwassenen samen reizen incl. vervoer van uw auto:

 

€ 815

 

SMDIX

Prijs is inclusief:
Toevoeging:

Maak uw reservering via de telefoon

0031-(0)78-6198525

    Het IJslandse wegennet is zeer uitgestrekt en heel eenvoudig te berijden. Snelweg 1, ook wel bekend als de ringweg nummer 1 rondom IJsland, is de meest bereden weg in IJsland. De weg is het gehele jaar open maar extreme weersomstandigheden kunnen er soms voor zorgen dat gedeeltes tijdelijk gesloten zijn. Dit komt vooral voor in de winter. Het merendeel van de wegen op IJsland is geasfalteerd maar er is ook een heel groot gedeelte dat alleen uit gravel bestaat, deze bevinden zich voornamelijk in het binnenland van IJsland.

     

     

    Voor meer informatie >>