Explorers of the North Atlantic since 1982

nl - IJsland bezoeken met uw eigen camper

IJsland bezoeken met uw eigen camper

Neem uw camper mee aan boord naar IJsland en bepaal daar uw eigen tempo en route. Ervaar de imposante natuur en breng een bezoek aan de gletsjers, geysers, dorpjes en hoofdstad Reykjavik. Met uw camper heeft u de vrijheid en blijheid te gaan en staan waar U maar wilt.  

 

Boek op tijd

Wij raden U aan op tijd te boeken omdat de beschikbare ruimte aan boord voor campers niet onbeperkt is. De plaatsen zijn in de zomer vaak volgeboekt, dus snel beslissen is belangrijk.

 

Reisadvies

De campings in IJsland zijn normaliter geopend van begin juni tot eind augustus of half September afhankelijk van de ligging van de camping. Indien U ook een bezoek wilt brengen aan de Færøer Eilanden raden wij U aan om in de zomer te reizen. In deze periode is het weer op de eilanden mild en zijn er twee afvaarten per week. Let op: buiten het hoogseizoen zijn alle campings op de Færøer Eilanden gesloten!

 

Praktische informatie

Het is toegestaan gasflessen mee aan boord te nemen, maar dit moet wel duidelijk worden aangegeven door middel van b.v. een sticker op de voorruit. Indien u een koelkast in uw camper heeft kunt U niet worden aangesloten op het stroomnet. U mag echter alleen ingeblikt voedsel meenemen naar IJsland!

 

 

Per persoon indien 2 volwassenen samen reizen, retour (2017):

  • Hoogseizoen: vanaf € 1.423
  • Middenseizoen: vanaf € 1.242
  • Laagseizoen: vanaf € 833

 

Zie vaarschema 2017

SMDI

Prijs is inclusief:

Maak uw reservering via de telefoon

0031-(0)78-6198525

Zie IJsland met de Faeröer inbegrepen

Zie IJsland met de Faeröer inbegrepen

Combineer uw IJsland reis met een stopover in de Faeröer, van vrijdag tot zondag, op de retour reis van IJsland en BESPAAR tot € 342!