0031-(0)78-6198525

Ontdek IJsland te voet

Smyril Line - Ontdek IJsland te voet

Ontdek IJsland te voet

Als u IJsland wilt bezoeken zonder auto kan dit heel gemakkelijk. Het eiland beschikt over uitstekende busverbindingen.

IJsland heeft geen spoorwegen, maar er zijn wel uitstekende busverbindingen om u over het gehele eiland te vervoeren. IOYO-bussysteem biedt u een flexibele en onafhankelijke dienstregeling aan. Zowel in het binnenland als ook op de Ringweg - die de kustlijn van IJsland volgt - kunt u eenvoudig met het openbaar vervoer reizen. Voor meer informatie check de website icelandonyourown.is

 

Als u denkt om aan boord van M/S Norröna vooral buiten uw hut te vertoeven, is een bed in een Couchette een mogelijkheid om naar IJsland te reizen. Dit is één van de meest voordelige manieren om IJsland bereikbaar te maken voor ieders budget. 

 

 

Per persoon, retour 

 • Hoogseizoen: vanaf € 590
 • Middenseizoen: vanaf € 490
 • Laagseizoen: vanaf € 400
 • Winterseizoen: vanaf € 320

 

Zie vaarschema 2019

 

Inclusief:

Maak uw reservering
via de telefoon

0031-(0)78-6198525

  Verbindingen vanuit Seyðisfjørður

  Vanuit Seyðisfjörður rijden touringcars naar alle grote plaatsen op IJsland. De rit van Seyðisfjörður naar Reykjavík duurt ca. 8-9 uur en de rit van Seyðisfjörður naar Akureyri ca. 5-6 uur.  

   

  Er is een uitgebreide busdienstregeling naar de meeste plaatsen op het eiland en door het binnenland. Ook zijn er diverse georganiseerde rondreizen per touringcar over het eiland. Reserveren is niet nodig en tickets kunt u kopen bij het busstation of bij de chauffeur. Kinderen tot 4 jaar reizen gratis enkinderen van 4-11 jaar met een reductie van 50%. Vrijheid is blijheid.

   

  Busdienstregeling op sba.is / nat.is

   

  Voor meer informatie kunt u na aankomst terecht bij het VVV-kantoor bij de haven. Tel: +354-472-1551 - ferjuhus@simnet.is - seydisfjordur.is

  Catalogue (single)

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Aankomst (plaatselijke tijd)
  Seyðisfjørð. 23. Apr 09:00
  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Seyðisfjørð. 24. Apr 20:00
  Aankomst (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 25. Apr 15:00

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)