0031-(0)78-6198525

Ontdek IJsland te voet

Smyril Line - Ontdek IJsland te voet

Ontdek IJsland te voet

Indien u IJsland wilt bezoeken zonder auto kan dit heel makkelijk. Het eiland beschikt over uitstekende busverbindingen.

IJsland heeft geen spoorwegen, maar er zijn wel uitstekende busverbindingen om u over het gehele eiland te vervoeren. IOYO-bussysteem biedt u een flexibele en onafhankelijke dienstregeling aan. Zowel in het binnenland als ook op de Ringweg rondom IJsland, kunt u eenvoudig met het openbaar vervoer reizen. Voor meer informatie check de website icelandonyourown.is

 

Wanneer u aan boord van M/S Norröna veelal buiten uw hut zal vertoeven, dan biedt een bed in een Couchette een mogelijkheid om naar IJsland te reizen. Dit is één van de meest voordelige manieren om IJsland bereikbaar te maken voor ieder budget. 

 

 

Per persoon, retour (2019)

 • Hoogseizoen: vanaf € 590
 • Middenseizoen: vanaf € 490
 • Laagseizoen: vanaf € 400
 • Winterseizoen: vanaf € 320

 

Zie vaarschema 2019

 

Inclusief:

Maak uw reservering
via de telefoon

0031-(0)78-6198525

  Verbindingen vanuit Seyðisfjørður

  Vanuit Seyðisfjörður rijden touringcars naar alle grote plaatsen op IJsland. De rit van Seyðisfjörður naar Reykjavík duurt ca. 8-9 uur en de rit van Seyðisfjörður naar Akureyri ca. 5-6 uur.  

   

  Er is een uitgebreide busdienstregeling naar de meeste plaatsen rond het eiland en door het binnenland. Ook zijn er diverse georganiseerde rondreizen per touringcar over het eiland. Reserveren is niet nodig en tickets kunt u kopen bij het busstation of bij de chauffeur. Kinderen tot 4 jaar reizen gratis en van 4-11 jaar met een reductie van 50%. Vrijheid is blijheid.

   

  Busdienstregeling op sba.is / nat.is

   

  Voor meer informatie kunt u terecht bij het VVV-kantoor bij de haven na aankomst. Tel: +354-472-1551 - ferjuhus@simnet.is - seydisfjordur.is

  Catalogue (single)

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Arrival (local time)
  Tórshavn. 18. Feb 06:00
  Departure (local time)
  Tórshavn. 18. Feb 18:00
  Arrival (local time)
  Seyðisfjørð. 19. Feb 12:00

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)