IJsland Rondreis

Prachtige rondreizen op IJsland met vooraf geboekte accommodatie

Ontdek het indrukwekkende landschap met gigantische watervallen, imposante gletsjers en unieke lavavelden. U heeft de keuze tussen uit diverse rondreizen, die uitermate geschikt zijn om te rijden met eigen auto, 4WD of motor.  Een rondreis op IJsland is een unieke ervaring!
  

Smyril Line biedt u zowel 1- als 2-weekse rondreizen op IJsland aan. Deze reizen zijn samengesteld door onze experts die de mooiste plekken van IJsland voor u weten te vinden. U kiest het programma dat het beste bij u past en wij zijn u hier graag bij van dienst. U kunt uw reis desgewenst uitbreiden met excursies zoals walvissafari’s, raften en paardrijden.

 

Indien u een kant en klare rondreis boekt, zorgen wij zowel voor het transport van uw voertuig als de accommodatie op IJsland.

 

De rondreizen laten u de mooiste en beroemdste attracties van IJsland zien. Hieronder staan enkele van onze meest interessante routes van dag tot dag beschreven.
 

Er zijn 4 categorieën:

IJsland kaart en hoogtepunten

Map Iceland

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 18. Jun 11:30
  Aankomst (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 19. Jun 17:30
  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 19. Jun 18:00

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)