IJsland Rondreis

IJsland ontdekken?! Wij hebben een aantal interessante rondreizen voor u samengesteld.

Indien u kiest voor een rondreis uit ons programma dan verzorgen wij zowel de bootovertochten als de overnachtingen ter plaatse. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van al het moois en spectaculairs dat IJsland u te bieden heeft. Breng onder meer een bezoek aan Vatnajökull, de grootste gletsjer in Europa. Deze bedekt ongeveer 8% van IJsland. Thingvellir – in dit Nationale Park werd in het jaar 930 de eerste regering van IJsland gesticht en zetelde daar tot het jaar 1798. Geysir, de bekende warm waterbronnen en nog steeds spuitende geisers.

 

Smyril Line biedt u zowel 1- als 2-weekse rondreizen op IJsland aan. Deze reizen zijn samengesteld door onze experts die de mooiste plekken van IJsland voor u weten te vinden. U kiest het programma dat het beste bij u past en wij zijn u hier graag bij van dienst. U kunt uw reis desgewenst uitbreiden met excursies zoals walvissafari’s, raften en paardrijden.

 

Hieronder vindt u een aantal scherpe aanbiedingen en van dag tot dag beschrijvingen.

 

IJsland kaart en hoogtepunten

Map Iceland

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Departure (local time)
  Tórshavn . 10. Dec 14:00
  Arrival (local time)
  Seyðisfjørð. 11. Dec 09:00
  Departure (local time)
  Seyðisfjørð. 12. Dec 20:00

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)