0031-(0)78-6198525

IJsland Rondreis

Prachtige rondreizen op IJsland met vooraf geboekte accommodatie

Ontdek het indrukwekkende landschap met gigantische watervallen, imposante gletsjers en unieke lavavelden. U heeft de keuze uit diverse rondreizen, die uitermate geschikt zijn om te rijden met eigen auto, 4WD of motor.  Een rondreis op IJsland is een unieke ervaring!
  

Smyril Line biedt u zowel 1- als 2-weekse rondreizen op IJsland aan. Deze reizen zijn samengesteld door onze experts die de mooiste plekken van IJsland voor u weten te vinden. U kiest het programma dat het beste bij u past en wij zijn u hier graag bij van dienst. U kunt uw reis desgewenst uitbreiden met excursies zoals walvissafari’s, raften en paardrijden.

 

Indien u een kant en klare rondreis boekt, zorgen wij zowel voor het transport van uw voertuig als de accommodatie op IJsland.

 

De rondreizen laten u de mooiste en beroemdste attracties van IJsland zien. Hieronder staan enkele van onze meest interessante routes van dag tot dag beschreven.
 

Er zijn 4 categorieën:

IJsland kaart en hoogtepunten

Map Iceland

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 23. Aug 03:30
  Aankomst (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 24. Aug 12:30
  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 24. Aug 16:30

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)