0031-(0)78-6198525
 •  
 •  
 •  

Iceland Boutique

Smyril Line - Iceland Boutique

Iceland Boutique

Tijdens deze bijzondere reis ziet u al het moois dat IJsland u te bieden heeft. Daarnaast verblijft u in de meest speciale hotels en of farmhouses

Geniet van het beste dat IJsland u te bieden heeft. In veel opzichten is IJsland heel verschillend van de andere Noordse landen, maar het heeft wel degelijk de hoge levensstandaard en excellente keuken van het hoge noorden. IJsland Boutique biedt u een unieke combinatie van ongelofelijke landschappen overdag en accommodatie met een beetje extra voor de nacht. Overzichtelijke dagelijkse programma's zijn een gids door het land van vuur en ijs. Aan het eind van de dag wacht uw kamer in een leuk hotel of exclusief guesthouse om te relaxen en te genieten van de aparte sfeer. Een perfect rustmoment na de dagelijkse avonturen. Het schiereiland Snaefellsnes is een uniek hoogtepunt in deze rondreis.

 

 

Alle prijzen van pakketreizen naar IJsland kunnen veranderen als gevolg van een mogelijke verhoging van de BTW in IJsland.

priceExamples

Prijs per persoon wanneer 2 volwassenen samen reizen incl. 1 auto en hotels op Ijsland

Prijslijst (2019)

SMDIHP

Maak uw reservering
via de telefoon

0031-(0)78-6198525

  1-weekse rondreis

  2-weekse rondreis

  Nuttige informatie

  Reispapieren

  Als u een rondreis bij ons boekt, krijgt u naast uw ticket en vouchers een uitgebreide routebeschrijving. 

   

  Bijzonderheden

  Als u assistentie nodig heeft of speciale wensen heeft, maakt u deze dan kenbaar bij het boeken van de reis.

   

  Rijden op IJsland

  Rijden op IJsland kan anders zijn dan u gewend bent. Voor veilig rijden op IJsland raden wij u aan de volgende website te checken safetravel.is. Hier vind u tips en aanbevelingen over rijden op IJsland en wat u kunt verwachten.

   

  Reizen per motor

  De routes die het meest geschikt zijn voor motoren zijn route 1, 5, 8 en 17. U kunt ook de hooglanden van IJsland per motor bezoeken middels route 3 en 7. Die zijn echter alleen geschikt voor zeer ervaren rijders.

   

  Sneeuwkettingen

  Wij raden u aan sneeuwkettingen mee te nemen bij een bezoek aan IJsland buiten de maanden juni, juli en augustus.

   

  Vastgestelde routes

  De routes van de rondreizen zijn vastgesteld. Tijdens de maanden juni, juli en augustus kunt/moet u rekening houden met kleine aanpassingen als er accommodaties zijn volgeboekt. 

   

  Catalogue (single)

  Excursies in IJsland

  Excursies in IJsland

  Reizen in IJsland is al een geweldige ervaring op zich, maar om de reis in IJsland nog spannender te maken, heeft u de mogelijkheid diverse excursies bij te boeken.

   

   

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 23. Aug 03:30
  Aankomst (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 24. Aug 12:30
  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 24. Aug 16:30

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)