0031-(0)78-6198525
Smyril Line - Twee fantastische bestemmingen in een vakantie

Twee fantastische bestemmingen in een vakantie

Combineer IJsland met een bezoek aan de Færøer Eilanden

Combineer uw reis naar IJsland met een stop-over op de Færøer Eilanden op de heenreis of op de terugreis. Tussen half Juni en eind Augustus heeft u de volgende keuze; Start uw reis in Hirtshals op een zaterdag, kom aan op de Færøer Eilanden op een zondag en verblijf hier drie dagen, waarna u doorvaart naar IJsland op een woensdag. Het is ook mogelijk om deze stop-over op de terugreis vanuit IJsland te maken, u verblijft dan op de Færøer Eilanden van vrijdag tot en met zondag.

 

Wij zijn u graag van dienst met het regelen van accommodatie op de Færøer Eilanden. Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten in de hoofdstad Tórshavn, als ook in de kleinere plaatsen buiten Tórshavn. Indien u andere accommodatie zoekt dan op onze site staat vermeld, neemt u dan contact met ons op +31 (0)78-6198525 of via e-mail info@smyril-line.nl

 

All Iceland package prices are subject to change due to a possible increase in VAT in Iceland.

Tarief voorbeeld per persoon bij 2 personen samen reizen incl. 1 auto, rondreis in IJsland en hotel in de Færøer

 

Met een stop-over op de Færøer Eilanden op de terugpreis: 

 

€ 2,395 

Geldig in de periode 12.06-07.08.2018

 

 

Met een stop-over op de Færøer Eilanden op de heenreis:  

 

€ 2,560 

Geldig in de periode 16.06-11.08.2018

 

 

Deze tarieven zijn niet geldig in de periode 28-30 juli. Neemt u aub contact met ons op voor de juiste tarieven.

 

Inclusief:

Maak uw reservering
via de telefoon

0031-(0)78-6198525

  Aanbiedingen

  Hieronder vindt u onze aanbiedingen voor een stop-over op de Færøer Eilanden.

   

  sml-productlist-2015-new-general
  • Bespaar tot € 390 per moto

   Uw motor gratis mee

   Uw motor gratis mee

   Indien u een stopover maakt op de Færøer Eilanden op de terugreis van IJsland in de zomer maanden.

  Stop over op de Færøer Eilanden

  De mogelijkheden voor een stop over op de Færøer Eilanden op een rij

   

  Tijdens het zomerseizoen:

  • Heenreis: Indien u uit Denemarken vertrekt op een zaterdag, is er een 3-daagse stop over op de Færøer Eilanden, van zondagavond 22.30 uur tot woensdagavond 18.00 uur.

  Indien u een hotel nodig heeft op de Færøer Eilanden adviseren wij u de eerste nacht in Hotel Føroyar in Tórshavn te verblijven, de tweede nacht in Hotel Skálavík op het eiland Sandoy en de derde nacht in Hotel Klaksvik in het Noorden. Op deze manier ziet u het meest van de eilanden in een periode van 3 dagen. Wij zijn u graag behulpzaam met boeken van de hotels. 

   

  • Terugreis: Indien u vertrekt vanuit IJsland op een donderdag, heeft u de mogelijkheid tot een 2-daagse stop over op de Færøer Eilanden, van vrijdagochtend 03.00 uur tot zondagavond 23.30 uur. 

  Wij raden u aan de eerste nacht te verblijven in Hotel Føroyar in Tórshavn en de laatste twee nachten in Hotel Skálavík op het eiland Sandoy

   

  In laag- en tussenseizoen:

  • Heenreis: Indien u vertrekt vanuit Denemarken op een zaterdag, heeft u een stop van ca. 9 uur op de Færøer Eilanden (Maandag 05.00-14.00 uur)
  • Terugreis: Indien u vertrekt vanuit IJsland op een woensdag, heeft u een stop van ca. 6 uur op de Færøer Eilanden (Donderdag 15.00-21.00 uur)

   

  Buiten al deze opties kunt u natuurlijk ook een week op de prachtige groene Færøer Eilanden verblijven.

   

  Voor een 1-weeks verblijf adviseren wij u meerdere eilanden te bezoeken. Begin uw trip met drie nachten in Hotel Føroyar in de hoofdstad Tórshavn. Reis daarna voor 4 nachten naar Hotel Skálavík op het eiland Sandoy voor deoverige vier nachten.

   

  Voor meer informatie over onze pakketreizen op de Færøer Eilanden klik hier

   

  Rondreizen

  Wij hebben een aantal interessante rondreizen voor u samengesteld. Indien u kiest voor een rondreis uit ons programma dan verzorgen wij zowel de bootovertochten als de overnachtingen ter plaatse. Hieronder vindt u een aantal scherpe aanbiedingen en van dag tot dag beschrijvingen.

   

  sml-productlist-2015-new-general

  3 dagen in de Færøer Eilanden

  Hoe u het meeste van 3 dagen in de Færøer Eilanden kunt maken

  1st Day:

  Tour the main islands Streymoy and Eyturoy to enjoy the beguiling Faroese landscape. Don't miss the natural harbour in Gjógv or the isolated silty bay in Saksun and make sure you pay a visit to the fossilized giants Risin and Kellingin. 

   

  Gjógv Faroe Islands

  2nd Day:

  Drive from the capital Tórshavn to the charming island of Vágar. Head along the shores of Lake Leitisvatn towards the village Gásadalur in its splendid isolation. On your way back make sure to catch a boat tour to the magnificent bird cliffs near Vestmanna.

  Bird cliffs Faroe Islands

  3rd Day:

  We recommend a visit to the ancient heart of Faroese culture Kirkjuböur with the remains of the Magnus Cathedral and the oldest church still in use in the Faroes St. Olav's Church. Also make time for a stroll in the old Tórshavn where you will find the oldest parliament in the world.

  Kirkjuböur Faroe Islands

   

  1e dag

  Tour de hoofdeilanden Streymoy en Eysturoy, waar u een historiche ervaring kunt hebben zo goed als groot genot van de prachtige Færöerse landschap hebben. Op het grootste eiland van het archipel, Streymoy, advieseren wij een bezoek naar het historische hart van Færöerse kultuur, Kirkjubøur. Het is het thuis van de overblijfselen van de Magnus Katedraal, en ook van de oudste kerk, dat nog steeds in gebruik is in de Færøer, sint- Olafskerk. U moet ook tijd maaken voor wandeleling in de oude buurt van Tórshavn, waar u het oudste parlement ter wereld kunt vinden.

   

  Kirkjubøur

   

  Voor meer informatie over wat u kunt doen in het hoofdstadt van de Færøer Eilanden, zie: visittorshavn.fo 

   

  Op uw reis naar Eysturoy, het na grootste eiland in de Færøer, oversteekt u de brug tussen Streymoy en Eysturoy. Dan rijdt je verder noord in de richting van Slættaratindur (882 meters) en Gráfelli (857 meters), de hoogste bergen in de archipel, gelegen tussen de doorpen van Eiði en Gjógv.  
   

  Gjógv

   

  Gjógv ligt op Eysturoys noordoostelijke puntje en is vooral bekend voor zijn schilderachtige landschap en zijn multi-kleurige oude huizen. De huizen zijn gebouwd rond de haven, dat wordt beschermd door een kloof, die het dorpje hun naam heeft gegeven- gjógv betekent kloof in het Faeröerse taal. Het is een passende naam; de haven, gesneden door de zee was erg belangerijk voor het dorp voor de aankomst van moderne wegen.

  Voor meer informatie over de bezienswaardigheden in Eysturoy, zie: visiteysturoy.fo 

   

  2e dag

  Als u slechts 15 minuten rijdt weg van de hoofdstad Tórshavn, en naar Gamlarætt haven, kunt u de ferry naar Sandoy halen (de overtocht duurt ongeveer 30 minuten). 
   

  Sandoy

   

  Sandoy is bekend voor zijn vruchtbare landbouwgronden, en daarom zijn de velden altijd vol met activiteit in het zomer. U ziet altijd hooi, hooi silos, en weelderige en groene aardappelvelden.

   

  Er wonen ongeveer 1,500 mensen op Sandoy, in zes kleine dorpen; de meeste van de inwoners verdienen hun brood uit het visserijsector. Men heeft gezegd dat de meeste van de dorpen zijn bewoond sinds de tijd van de Vikingen. Archeologische opgravingen in het dorp van Sandur bewezen dat Sandur inderdaad een van de oudste dorpen in de Faeröer is.

   

  Voor inspiratie voor uw verblijf in Sandoy ga naar: visitsandoy.fo

   

  3e dag

  Wij raden een bezoek naar het Noorden. De 'Noordelijke Eilanden' is een term die gebruikt wordt om de zes eilanden te beschrijven: Fugloy, Svínoy, Viðoy, Borðoy, Kunoy and Kalsoy, die samen de noordoostelijke hoek van de Faeröer maaken.

   

   

  Deze zes eilanden zijn zeer verschillend, elk heeft zijn eigen karakter. Samen vormen ze een eenheid rond de na grootste stad in de Faeröer, Klaksvík. Hier vindt u erg dramatische landschappen, idyllische dorpjes en mensen die in nauwe samenhang met de mooie, maar verraderlijke oceaan leven.

   

  Alles wat nodig is voor uw reis naar her Noorden, vindt uw hier: visitnordoy.fo

   

  Catalogue (single)

  • Inspiration catalogue

   Inspiration catalogue

   Inspiratie voor uw verblijf op de Færøer Eilanden.

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Departure (local time)
  Tórshavn. 19. Aug 23:30
  Arrival (local time)
  Hirtshals. 21. Aug 09:30
  Departure (local time)
  Hirtshals. 21. Aug 11:30

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)