Explorers of the North Atlantic since 1982

Smyril Line - BESPAAR OP UW HUT IN HET HOOGSEIZOEN

BESPAAR OP UW HUT IN HET HOOGSEIZOEN

Maak een stop over op de Faeroer Eilanden op uw terugreis vanuit IJsland

Inspiratie voor uw verblijf op de Færøer Eilanden.

Het aanbod is geldig in de periode 10.06-20.08.2017 en geldt alleen indien u verblijft in een couchette op het traject van IJsland naar de Faeroer Eilanden met een stop over van 2,5 nacht en vertrekt op een zondagavond voor de reis naar Denemarken.


Indien u verblijft in een couchette tijdens de overtocht van IJsland naar de Faeroer Eilanden en een hut boekt voor de overtocht van de Faeroer naar Denemarken is het verblijf in de couchettes gratis. Deze bevinden zich onderin ons schip en de indeling is geslachts bepalend (mannen en vrouwen apart) en voor maximaal 6 personen. Bij de couchettes is geen bedlinnen inbegrepen maar kan wel aan boord worden geboekt. Het pakket bestaat uit dekbed en kussen met overtrek, laken en een handdoek en kost euro 20,00 per persoon.

 

Aan de rechterkant in de prijstabel vindt u een voorbeeld voor een 2-persoonsbinnenhut met beneden bedden op de overtocht van Hirtshals-Seyðisfjøður en Tórshavn-Hirtshals en couchettes voor de overtocht  van Seydisfjordur naar Tórshavn 

 

Tarief voorbeeld per persoon bij 2 personen samen reizen incl. uw eigen auto:

 

Met stop over op de Færøer Eilanden op de terugreis vanuit IJsland:

 

€ 1,196

 

 

SMCOU

Prijs is inclusief:
Toevoeging:

Maak uw reservering via de telefoon

0031-(0)78-6198525