0031-(0)78-6198525
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Smyril Line - Speciale aanbieding: uw motor gratis mee naar IJsland en de Færøer Eilanden

Speciale aanbieding: uw motor gratis mee naar IJsland en de Færøer Eilanden

Bespaart u tot € 390 op een motor indien u een stopover maakt op de Færøer Eilanden op de terugreis van IJsland in de zomer maanden

Verken de fantastische eilandengroep op uw terugreis vanuit IJsland en bespaar! Als u in de zomer maanden naar IJsland reist, moet u beslist wat tijd uittrekken voor een bezoek aan de Færøer Eilanden. Breng tijdens uw terugreis van IJsland naar Denemarken van vrijdag tot zondag, drie geweldige dagen door op de Færøer.

 

Indien u naar IJsland per motor reist en u maakt op de terugreis van IJsland naar Denemarken een stop over op de Færøer Eilanden gaat uw motor gratis mee aan boord op zowel de heen- als terugreis!

 

Vaarschema voor de heenreis naar IJsland

 • Vertrek in Hirtshals, Denemarken: Dinsdag om 11:30 uur
 • Aankomst in Seyðisfjörður, IJsland: Donderdag om 08:30 uur

 

Vaarschema voor de retour overtocht

 • Vertrek in Seyðisfjörður, IJsland: Donderdag om 10.30 uur
 • Aankomst in Tórshavn, de Færøer Eilanden: Vrijdag om 03.00 uur
 • Verblijf op de Faeröer Eilanden van vrijdag tot zondag
 • Vertrek in Tórshavn, de Færøer Eilanden: Zondag om 23.30 uur
 • Aankomst in Hirtshals, Denemarken: Dinsdag om  09:30 uur

 

Passgiers zijn te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het inwinnen van informatie betreffende de actuele aankomst- & vertrektijden.

 

Prijs per persoon indien 2 personen samen reizen

 

Zomer 11.06-15.08.2019

 

vanaf € 495

Vertrek vanuit Hirtshals:

Dinsdag 11.06-18.06.2019

 

Vertrek vanuit Seyðisfjörður: 

Donderdag 20.06-27.06.2019

 

vanaf € 540

Vertrek vanuit Hirtshals:

Dinsdag 06.08.2019

 

Vertrek vanuit Seyðisfjörður:

Donderdag 15.08.2019

 

vanaf € 590

Vertrek vanuit Hirtshals:

Dinsdag 25.06-30.06.2019

 

Vertrek vanuit Seyðisfjörður:

Donderdag 04.07-15.08.2019

 

OMCOFFER

Inclusief:
Toevoeging:

Maak uw reservering
via de telefoon

0031-(0)78-6198525

  3 dagen in de Færøer Eilanden

  Hoe u het meeste van 3 dagen in de Færøer Eilanden kunt maken

  1st Day:

  Tour the main islands Streymoy and Eyturoy to enjoy the beguiling Faroese landscape. Don't miss the natural harbour in Gjógv or the isolated silty bay in Saksun and make sure you pay a visit to the fossilized giants Risin and Kellingin. 

   

  Gjógv Faroe Islands

  2nd Day:

  Drive from the capital Tórshavn to the charming island of Vágar. Head along the shores of Lake Leitisvatn towards the village Gásadalur in its splendid isolation. On your way back make sure to catch a boat tour to the magnificent bird cliffs near Vestmanna.

  Bird cliffs Faroe Islands

  3rd Day:

  We recommend a visit to the ancient heart of Faroese culture Kirkjuböur with the remains of the Magnus Cathedral and the oldest church still in use in the Faroes St. Olav's Church. Also make time for a stroll in the old Tórshavn where you will find the oldest parliament in the world.

  Kirkjuböur Faroe Islands

   

  1e dag

  Tour de hoofdeilanden Streymoy en Eysturoy, waar u een historiche ervaring kunt hebben zo goed als groot genot van de prachtige Færöerse landschap hebben. Op het grootste eiland van het archipel, Streymoy, advieseren wij een bezoek naar het historische hart van Færöerse kultuur, Kirkjubøur. Het is het thuis van de overblijfselen van de Magnus Katedraal, en ook van de oudste kerk, dat nog steeds in gebruik is in de Færøer, sint- Olafskerk. U moet ook tijd maaken voor wandeleling in de oude buurt van Tórshavn, waar u het oudste parlement ter wereld kunt vinden.

   

  Kirkjubøur

   

  Voor meer informatie over wat u kunt doen in het hoofdstadt van de Færøer Eilanden, zie: visittorshavn.fo 

   

  Op uw reis naar Eysturoy, het na grootste eiland in de Færøer, oversteekt u de brug tussen Streymoy en Eysturoy. Dan rijdt je verder noord in de richting van Slættaratindur (882 meters) en Gráfelli (857 meters), de hoogste bergen in de archipel, gelegen tussen de doorpen van Eiði en Gjógv.  
   

  Gjógv

   

  Gjógv ligt op Eysturoys noordoostelijke puntje en is vooral bekend voor zijn schilderachtige landschap en zijn multi-kleurige oude huizen. De huizen zijn gebouwd rond de haven, dat wordt beschermd door een kloof, die het dorpje hun naam heeft gegeven- gjógv betekent kloof in het Faeröerse taal. Het is een passende naam; de haven, gesneden door de zee was erg belangerijk voor het dorp voor de aankomst van moderne wegen.

  Voor meer informatie over de bezienswaardigheden in Eysturoy, zie: visiteysturoy.fo 

   

  2e dag

  Als u slechts 15 minuten rijdt weg van de hoofdstad Tórshavn, en naar Gamlarætt haven, kunt u de ferry naar Sandoy halen (de overtocht duurt ongeveer 30 minuten). 
   

  Sandoy

   

  Sandoy is bekend voor zijn vruchtbare landbouwgronden, en daarom zijn de velden altijd vol met activiteit in het zomer. U ziet altijd hooi, hooi silos, en weelderige en groene aardappelvelden.

   

  Er wonen ongeveer 1,500 mensen op Sandoy, in zes kleine dorpen; de meeste van de inwoners verdienen hun brood uit het visserijsector. Men heeft gezegd dat de meeste van de dorpen zijn bewoond sinds de tijd van de Vikingen. Archeologische opgravingen in het dorp van Sandur bewezen dat Sandur inderdaad een van de oudste dorpen in de Faeröer is.

   

  Voor inspiratie voor uw verblijf in Sandoy ga naar: visitsandoy.fo

   

  3e dag

  Wij raden een bezoek naar het Noorden. De 'Noordelijke Eilanden' is een term die gebruikt wordt om de zes eilanden te beschrijven: Fugloy, Svínoy, Viðoy, Borðoy, Kunoy and Kalsoy, die samen de noordoostelijke hoek van de Faeröer maaken.

   

   

  Deze zes eilanden zijn zeer verschillend, elk heeft zijn eigen karakter. Samen vormen ze een eenheid rond de na grootste stad in de Faeröer, Klaksvík. Hier vindt u erg dramatische landschappen, idyllische dorpjes en mensen die in nauwe samenhang met de mooie, maar verraderlijke oceaan leven.

   

  Alles wat nodig is voor uw reis naar her Noorden, vindt uw hier: visitnordoy.fo

   

  Catalogue (single)

  • Inspiration catalogue

   Inspiration catalogue

   Inspiratie voor uw verblijf op de Færøer Eilanden.

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Departure (local time)
  Tórshavn. 19. Aug 23:30
  Arrival (local time)
  Hirtshals. 21. Aug 09:30
  Departure (local time)
  Hirtshals. 21. Aug 11:30

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)