0031-(0)78-6198525

De overtocht

M/S Norröna is één van de nieuwste schepen in de Noord-Atlantische Oceaan en het enige passagiersschip dat het hele jaar door in de Noord-Atlantische Oceaan vaart. Het schip biedt plaats aan ruim 1.482 passagiers en 800 auto’s.

MS Norröna onderhoudt de route Denemarken - Faerøer Eilanden - IJsland het hele jaar.  

 

M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten

M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken naar de Faerøer Eilanden en IJsland. In het laag-en tussenseizoen is er één keer per week een afvaart naar de Faerøer Eilanden en in het hoogseizoen twee keer per week. Dit geeft u de mogelijkheid om twee prachtige bestemmingen te ontdekken in één reis. Combineer uw vakantie naar IJsland met een stop-over van 3 nachten op de Faerøer Eilanden op de heenreis of een 2 nachten stop-over op de Faerøer Eilanden op uw terugreis. U kunt natuurlijk ook langer op de eilanden verblijven. 

 

Reis met uw eigen auto, camper of motor

Het grote voordeel van reizen met M/S Norröna is de mogelijkheid om uw eigen auto, camper of motor mee te nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gewicht van uw bagage.    

 

Noord-Atlantische Cruise

Naast de losse overtochten biedt Smyril Line ook de Noord-Atlantische Cruise aan van begin april tot half oktober. Deze cruise begint in Denemarken met vertrek op een zaterdag en duurt een week. Deze Noord-Atlantische Cruise geeft u de mogelijkheid om zowel IJsland als de Faerøer Eilanden te ervaren in één reis. U bent twee volle dagen opIJsland en heeft de mogelijkheid om diverse excursies te boeken. Er zijn tevens twee stops van respectievelijk 9 en 6 uur op de Færøer Eilanden.

 

Smyril Line is een ervaren rederij die de eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan verbindt met het Europese vasteland. 

 

Catalogue (single)

Welkom op onze website

Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

 

Eerst volgende vertrek en aankomst

Departure (local time)
Tórshavn. 19. Aug 23:30
Arrival (local time)
Hirtshals. 21. Aug 09:30
Departure (local time)
Hirtshals. 21. Aug 11:30

Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)