0031-(0)78-6198525

Veerboot naar IJsland en / of de Færøer Eilanden

M/S Norröna is één van de nieuwste schepen op de Noord-Atlantische Oceaan en het enige passagiersschip dat het hele jaar door op de Noord-Atlantische Oceaan vaart. Het schip biedt plaats aan ruim 1.482 passagiers en 800 auto’s

M/S Norröna onderhoudt de route Denemarken - Faerøer Eilanden - IJsland het hele jaar door.  

 

M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten

M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken naar de Færøer Eilanden  en IJsland. In het laag-en tussenseizoen is er één keer per week een afvaart naar de Færøer Eilanden  en in het hoogseizoen twee keer per week. Dit geeft u de mogelijkheid om twee prachtige bestemmingen te ontdekken in één reis. Combineer uw vakantie naar IJsland met een stop-over van 3 nachten op de Færøer Eilanden  op de heenreis of een 2 nachten stop-over op de Færøer Eilanden op uw terugreis. U kunt natuurlijk ook langer op de eilanden verblijven. 

 

Reis met uw eigen auto, camper of motor

Het grote voordeel van reizen met M/S Norröna is de mogelijkheid om uw eigen auto, camper of motor mee te nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gewicht van uw bagage.    

 

Noord-Atlantische Cruise

Naast de losse overtochten biedt Smyril Line ook de Noord-Atlantische Cruise aan van eind maart tot begin juni en van eind augustus tot eind oktober. Deze cruise begint in Denemarken met vertrek op een zaterdag en duurt een week. Deze Noord-Atlantische Cruise geeft u de mogelijkheid om zowel IJsland als de Færøer Eilanden te ervaren in één reis. U bent twee volle dagen opIJsland en heeft de mogelijkheid om diverse excursies te boeken. Er zijn tevens twee stops van respectievelijk 8 en 6 uur op de Færøer Eilanden.

 
Zaterdag: Vertrek vanuit Hirtshals, Denemarken
Zondag Op zee
Maandag Stop-over van 8 uur in Tórshavn, Færøer Eilanden 
Dinsdag-Woensdag: Stopover van 35 uur op Seyðisfjörður, IJsland
Donderdag Stop-over van 6 uur in Tórshavn, Færøer Eilanden 
Vrijdag Op zee
Zaterdag Aankomst Hirtshals, Denemarken

 

 

Download het vaarschema 2019

Download het vaarschema 2020

Welkom op onze website

Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

 

Eerst volgende vertrek en aankomst

Vertrek (plaatselijke tijd)
Tórshavn. 23. Aug 03:30
Aankomst (plaatselijke tijd)
Hirtshals. 24. Aug 12:30
Vertrek (plaatselijke tijd)
Hirtshals. 24. Aug 16:30

Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)