0031-(0)78-6198525

Hutten aan boord M/S Norröna

De hutten aan boord van M/S Norröna staat garant voor een comfortabel verblijf tijdens uw reis over de Noord-Atlantische Oceaan

U kunt kiezen uit buitenhutten en binnenhutten. Wilt u iets bijzonders maken van uw reis? Dan bevelen wij onze ruime Luxe hut of Suite van harte aan. Als u met een beperkt budget reist, kunt u kiezen voor een couchette.

 

Minibar - koude drangjes & snacks

Alle buitenhutten hebben een minibar. Als u een buitenhut boekt, heeft u de optie om de minibar erbij te reserveren. U kunt dan tijdens uw reis in uw hut genieten van de koude drankjes en snacks die zich in de minibar bevinden.

 

Extra beddengoed

Indien u met meer personen in een hut slaapt dan er bedden zijn kunt u vooraf beddengoed bestellen voor € 9 per persoon. U dient wel zelf een luchtbed/matrasje mee te nemen. Dit bestaat uit een dekbed, kussen (met sloop), laken en handdoek. Het beddengoed word kort na vertrek in uw hut bezorgt. Indien u beddengoed aan boord wilt reserveren kan dit bij de receptie en kost € 20 per persoon. Indien u alleen een kussen (met sloop) wilt bestellen dat dit voor € 4.

 

Bestel vooraf de minibar in uw hut

Bestel vooraf de minibar in uw hut

Bestel vooraf de minibar in uw buitenhut.

 

Zonder alcohol: € 12

Incl. alcohol: € 17

 

  Welkom op onze website

  Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

   

  Eerst volgende vertrek en aankomst

  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Tórshavn. 23. Aug 03:30
  Aankomst (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 24. Aug 12:30
  Vertrek (plaatselijke tijd)
  Hirtshals. 24. Aug 16:30

  Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)