Taxfree-winkelen aan boord van het M/S Norröna

Op dek 5 vindt u onze Taxfree-Shop - Explorer Shop

Het M/S Norröna heeft een moderne Taxfree-Shop -Explorer Shop- met een breed assortiment. We bieden u een ruime keuze uit dagelijkse tax-free artikelen en uit een breed scala Færøese- en IJslands taxfree designartikelen. Zo presenteren zich uitgebreid diverse Færøese kledingmerken. We bieden ook handgemaakte en modeproducten uit Denemarken, de Færøer Eilanden en IJsland. 

 

De parfumerie met cosmetica en aanverwante producten is onlangs uitgebreid en gemoderniseerd. Hier vindt u nieuwkomers en klassiekers van wereldmerken, maar ook IJslandse en Færøese huidverzorgings artikelen. Breng eens een bezoek aan onze grote afdeling wijnen, dranken en zoetwaren. Het aanbod is overweldigend en de prijzen zijn er zeer concurrerend. 

  

Klik rechts op de catalogus voor de actuele aanbiedingen.  

 

 

 

Catalogue (single)

  • Tax Free Tijdschrift

    Tax Free Tijdschrift

    Norröna’s Tax Free Magazine is geldig van november 2018 tot april 2019.

Belastingvrij invoeren van goederen

Lees meer over de invoerreglementen van belastingvrije artikelen van en naar IJsland, de Færøer Eilanden en Denemarken (EU) hier.  

 

Welkom op onze website

Smyril Line is de enige passagiers-veerdienst naar IJsland en de Færøer Eilanden. M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken. Op deze website vindt u prachtige reizen naar IJsland en de Færøer Eilanden.

 

Eerst volgende vertrek en aankomst

Departure (local time)
Hirtshals. 19. Jan 15:00
Arrival (local time)
Tórshavn. 21. Jan 05:00
Departure (local time)
Tórshavn. 21. Jan 14:00

Klantenservice

  • +31 (0)78-6198525
  • info@smyrilline.nl
  • Onze kantoren
  • (Engels)