0031-(0)78-6198525

Tarieven 2019 Denemarken - IJsland

De volgende passagetarieven zijn enkele reis tarieven en zijn verdeeld in de kleuren Blauw (Hoogseizoen), Oranje (Tussenseizoen), Groen (Laagseizoen) en Grijs (Winterseizoen).

 

Hoe berekent u het tarief

  1. Selecteer het tabblad dat past bij het aantal passagiers en voertuig ( maak een keuze uit de tabel hieronder)
  2. Selecteer seizoen (winter, laag-, midden-, of hoogseizoen) en het aantal passagiers waarmee u reist (horizontaal). Kies nu in de tabel het type hut (vertikaal) aan boord. Scroll met uw muis over de afbeelding van de betreffende hut om deze uit te vergroten.
  3. Als u de juiste combinatie heeft gevonden, druk dan op de bijbehorende prijs om te zien hoe de prijs is berekend. Er wordt dan automatisch een nieuw venster geopend. Indien u tevreden bent met uw keuze en een boeking wilt maken, druk dan op "Online reserveren". Deze optie verschijnt direct onder de prijsberekening.

 

Heeft u de juiste combinatie niet kunnen vinden ?

In ons online reserveringssysteem kunt u gemakkelijk alle prijzen terugvinden. Druk op de knop “ online reserveren “ onder de tabel en vul de benodigde informatie in.

 

Wij helpen u graag met het berekenen van de prijs van uw reis.

customer service

Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via +31 (0)78 6198525 of chat met ons (Engels). U kunt ook dit aanvraagformulier invullen en wij komen graag bij u terug met een prijsopgave.