Explorers of the North Atlantic since 1982

De overtocht

M/S Norröna is één van de nieuwste schepen in de Noord-Atlantische Oceaan en het enige passagiersschip dat het hele jaar door in de Noord-Atlantische Oceaan vaart. Het schip biedt plaats aan ruim 1.482 passagiers en 800 auto’s.

 

MS Norröna onderhoudt de route Denemarken - Faerøer Eilanden - IJsland het hele jaar.  

 

M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken naar de Faerøer Eilanden en IJsland. In het laag-en tussenseizoen is er één keer per week een afvaart naar de Faerøer Eilanden en in het hoogseizoen twee keer per week. Dit geeft u de mogelijkheid om twee prachtige bestemmingen te ontdekken in één reis. Combineer uw vakantie naar IJsland met een stop-over van 3 nachten op de Faerøer Eilanden op de heenreis of een 2 nachten stop-over op de Faerøer Eilanden op uw terugreis. U kunt natuurlijk ook langer op de eilanden verblijven. 

 

Het grote voordeel van reizen met M/S Norröna is de mogelijkheid om uw eigen auto, camper of motor mee te nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gewicht van uw bagage.    

 

Naast de losse overtochten biedt Smyril Line ook de North Atlantic Cruise aan van begin april tot half oktober. Deze cruise begint in Denemarken met vertrek op een zaterdag en duurt een week. Deze Noord-Atlantische cruise geeft u de mogelijkheid om zowel IJsland als de Faerøer Eilanden te ervaren in één reis. U bent twee volle dagen opIJsland en heeft de mogelijkheid om diverse excursies te boeken. Er zijn tevens twee stops van respectievelijk 9 en 6 uur op de Færøer Eilanden.

 

Smyril Line is een ervaren rederij die de eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan verbindt met het Europese vasteland. In 2012 zijn wij onderscheiden met de Deense Travel Awards voor onze uitstekende service onder en staan we in de top 3 van passagiers rederijen.