Explorers of the North Atlantic since 1982

Ferry IJsland

Via SMYRIL LINE boekt u een ferry naar IJsland. Op het moment vaart de Norröna tweewekelijks uit in de haven van Hirtshals, Denemarken, naar de Færøer Eilanden en IJsland. U kunt tevens het hele jaar door gebruik maken van deze veerdienst zodat u op elk gewenst moment kunt vertrekken naar de Noord-Atlantische eilanden voor een heerlijke vakantie.

Ferry naar IJsland

SMYRIL LINE verzorgt al sinds 1982 bootovertochten per ferry naar de Noord-Atlantische eilanden en is daardoor uistekend in staat u te helpen bij het vinden van een ideale vakantie en vertrektijd. Of u nu plannen heeft voor de zomervakantie of een wintersportvakantie naar IJsland, wij voorzien u graag van advies en de nodige informatie zodat u goed voorbereid op reis gaat!

Behalve bootovertochten vindt u bij ons ook rondreizen, routes en verschillende aanbiedingen om IJsland te ontdekken. Aan boord van de ferry naar IJsland, de Norröna, bent u van alle gemakken voorzien. Zo kunt u tijdens de overtocht genieten van een heerlijk diner in het restaurant, ontspannen in het zwembad, tot rust komen in uw hut of simpelweg genieten van het prachtige uitzicht. Bovendien is het mogelijk uw eigen auto, camper of motor mee aan boord te nemen op de ferry naar IJsland zodat u het land ontdekt op uw eigen manier.

Bekijk ook eens de reizen naar de Færøer Eilanden!

Contact

Bekijk het vaarschema voor de mogelijkheden en reserveer meteen de ferry naar IJsland! Voor vragen en opmerkingen zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar via het nummer 31 (0) 78-619 85 25.

Reserveringsaanvraag Formula

Vælg dato
Vælg dato
Naam van hotels, hostels of het nummer van vakantiehuisje
Graag als volgt vermelden: Voornaam, achternaam, geboortedatum, M/V, volwassene/kind (3-11 jaar)
Graag als volgt vermelden: Type, kentekennummer, lengte en hoogte
Reserveer vooraf uw maaltijden en bespaar