Explorers of the North Atlantic since 1982

Rondreis IJsland auto

Een rondreis op IJsland met eigen auto boekt u bij SMYRIL LINE. Met de auto komt u op de meest uiteenlopende plekken en kunt u gaan en staan waar u wilt zodat het een ultiem vervoersmiddel is tijdens een ontdekkingsreis op IJsland. De SMYRIL LINE maakt het u mogelijk uw eigen auto, camper of motor mee te nemen naar IJsland.

Rondreis in IJsland

IJsland heeft uitstekende verharde wegen en er is weinig verkeer zodat een rondreis met uw eigen auto, camper of motor een ultieme uitkomst biedt voor een prachtige rondreis op het eiland. Bij SMYRIL LINE organiseren we al sinds 1982 veerdiensten naar de Noordelijke Eilanden en kunnen u daarom uitstekend informeren en adviseren over de bezienswaardigheden in IJsland. Wij hebben voor u drie rondreizen op IJsland samengesteld zodat u een compleet beeld van het eiland krijgt. Voor een rondreis van 1 week in IJsland met eigen auto heeft u de keuze uit:

  • Explorer light
    Deze rondreis gaat voornamelijk over de ringweg en is daardoor erg geschikt voor gezinsauto’s. Tijdens deze korte rondreis komt u langs de meest spectaculaire plaatsen van IJsland.
  • Highland
    Opzoek naar de meest fascinerende plekken in de hooglanden gecombineerd met de highlights van IJsland? Dan is de highland rondreis echt iets voor u. Let op: Voor deze rondreis op IJsland is een 4x4 aangedreven auto noodzakelijk.
  • IJsland deluxe
    In een korte tijd ontdekt u IJsland op zijn mooist en overnacht u in luxe en karakteristieke hotels. Deze rondreis geeft u een voortreffelijk beeld van IJsland en het schiereiland Snæfellsnes.

Boek nu uw rondreis in IJsland voor de komende vakantie!

Contact

Voor meer informatie over een rondreis op IJsland met eigen auto, camper of motor kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar: 31 (0) 78-619 85 25.

Reserveringsaanvraag Formula

Vælg dato
Vælg dato
Naam van hotels, hostels of het nummer van vakantiehuisje
Graag als volgt vermelden: Voornaam, achternaam, geboortedatum, M/V, volwassene/kind (3-11 jaar)
Graag als volgt vermelden: Type, kentekennummer, lengte en hoogte
Reserveer vooraf uw maaltijden en bespaar