Een week cruise

Vertrek op onze 7-daagse cruise naar IJsland, waar MS Norröna anderhalve dag aanmeert. Op weg van en naar IJsland meert Norröna aan in Tórshavn, op de Færøer Eilanden. 

Met de optie om je eigen voertuig mee te nemen, heb je de vrijheid om de adembenemende landschappen van IJsland op je gemak te verkennen. Houd er rekening mee dat uitstappen niet mogelijk is tijdens de stop in Tórshavn.

De vaarperiode
Vertrek op zaterdag van maart tot mei en van september tot november.

Bezoek 2 bestemmingen met 3 stops
Er zijn drie stops gepland langs de route. Op maandag breng je 5,5 uur door in Tórshavn, de charmante hoofdstad van de Faeröer eilanden. Dompel je vervolgens onder in de schoonheid van IJsland met een verblijf van 35 uur in Seyðisfjörður van dinsdagochtend tot woensdagavond. Geniet op de terugreis van een 4 uur durend bezoek in Tórshavn voordat je terug naar Denemarken vertrekt. 

Stel je eigen route samen. Meer informatie vind je hieronder.

vanaf € 465 per persoon

Wanneer 2 personen samen reizen.

 • Prijs is inclusief:
  • Cruise naar IJsland
  • 2-persoons binnenhut
 • Toevoeging:
  • Reserveer de maaltijden vooraf. Bekijk hier de prijzen.
  • Minibar alleen in de buitenhutten. Zie voor meer informatie hier
Vind de prijzen & boek

Aantrekkelijke betalingsvoorwaarden: Betaal 25% op het moment van boeking met een minimum van € 810. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek te worden betaald.

 

 

 

Oost-IJsland

Oost-IJsland is een fascinerende regio die veel interessante bezienswaardigheden en ervaringen te bieden heeft. Verken de adembenemende Hengifoss waterval, de op één na hoogste van IJsland, gelegen bij Egilsstaðir. Dompel jezelf onder in de unieke schoonheid van Stuðlagil, een basaltkloof in Fljótdalshérað's Efri-Jökuldalur. Maak een ontspannen wandeling in het Hólmanes Natuurreservaat, waar je de natuurlijke wonderen van rotsformaties en diverse vogelsoorten kunt bewonderen. Ervaar tot slot de oude IJslandse traditie van geothermisch baden.

.

Vök

Bezoek de Vök-baden, waar je je kunt onderdompelen in het verjongende water van een natuurlijk geothermisch zwembad en de eeuwenoude IJslandse traditie van geothermisch baden kunt omarmen. Vök Baths ligt op slechts enkele minuten van de stad Egilsstaðir en kijkt uit over het rustige water van het Urriðavatn-meer.

. . . .

  Mývatn gebied

  Het Mývatn gebied is een must-see, met een blik op IJslands geothermische activiteit in Námaskarð en de unieke lavalandschappen van Dimmuborgir. Ontspan in het melkblauwe water van de Mývatn Nature Baths en geniet van het adembenemende uitzicht op de omringende lagune.

  . . . . .

   Seyðisfjörður

   Het stadje Seyðisfjörður staat bekend om zijn kleur en creativiteit. Een van de bekendste kenmerken is de Regenboogstraat in het hart van de stad, die het best kan worden omschreven als een prachtig gemeenschapsproject. In de buurt vind je een aantal goede restaurants, de plaatselijke handwerkmarkt en Blóðberg, een designboetiek, allemaal de moeite van het bekijken waard. Voor een snack of pizza kun je terecht in de Skaftfell Bistro.

   . .

    Tórshavn te voet

    Maak een wandeling door het oudste deel van de stad, á Reyni, en rond Tinganes, de zetel van de regering van de Faeröer eilanden. Van hieruit kun je verder naar Skansin, een historisch fort. In Guðrun & Guðrun, Ullvøruhúsið en Einstakt kun je in het centrum van de stad designermerken kopen. Østrøm aan de waterkant, is ook een schat aan lokale designermerken. Naast Østrøm vind je Steinprent Galleries, een lithografisch atelier. Hier worden nieuwe werken tentoongesteld naarmate ze ontstaan. Tórshavn heeft ook een gevarieerd aanbod aan cafés en eetgelegenheden.

    . . . .

     Ontvang de brochure kosteloos

     Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

     Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.