IJsland bezoeken met uw camper of caravan

Neem uw camper mee aan boord naar IJsland en bepaal daar uw eigen tempo en route. Ervaar de imposante natuur en breng een bezoek aan de gletsjers, geysers, dorpjes en de hoofdstad Reykjavik. Met uw camper heeft u de vrijheid te gaan en staan waar u maar wilt.  

Boek op tijd

Wij raden u aan op tijd te boeken omdat de beschikbare ruimte aan boord voor campers niet onbeperkt is. De plaatsen zijn in de zomer vaak volgeboekt, dus snel beslissen is belangrijk.

Reisadvies

Kampeerterreinen zijn in IJsland normaliter geopend van half mei tot half september, afhankelijk van de locatie. Indien u ook een bezoek wilt brengen aan de Færøer Eilanden raden wij u aan om in de zomer te reizen. In deze periode is het weer op de eilanden mild en zijn er twee afvaarten per week. Let op: buiten het hoogseizoen zijn alle campings op de Færøer Eilanden gesloten!

Praktische informatie

Het is toegestaan gasflessen mee aan boord te nemen, maar dit moet wel duidelijk worden aangegeven door middel van bijv. een sticker op de voorruit. Indien u een koelkast in uw camper heeft, kunt u niet worden aangesloten op het stroomnet. U mag echter alleen ingeblikt voedsel meenemen naar IJsland!

Prijzen

Prijs per persoon indien 2 personen samen reizen, retour

vanaf € 837

Zie vaarschema 2021
Zie vaarschema 2022

  • Prijs is inclusief
    • Retour overtocht met MS Norröna
    • Camper (tot 7m lang)
    • 2-persoons binnenhut
  • Toevoeging
    • Bespaar door de maaltijden vooraf bij te boeken. Bekijk hier de prijzen.
Bel ons op +31 (0) 78 619 85 25 of stuur een e-mail naar info@smyrilline.nl

Aantrekkelijke betalingsvoorwaarden: betaal 25% op het moment van boeking met een minimum van € 400. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek aan Smyril Line te worden betaald. Profiteer van onze aantrekkelijke betalingsvoorwaarden en boek uw overtocht ruim van tevoren. Bij telefonische boekingen en/of boekingen per e-mail gelden afwijkende betalingsvoorwaarden.

 

Camping Card IJsland 2021

Meer dan 40 campings op IJsland. Koop uw camping card aan boord van MS Norröna voor slechts € 159.

Meer informatie over de Camping Card vindt u op de website utilegukortid.is​ of neem contact op met Smyril Line.

Camping Card IJsland 2021

10 highlights van IJsland

Bent u op zoek naar een échte natuurervaring in IJsland? Mogelijk is er enige twijfel vanwege het groeiend aantal toeristen, in het bijzonder in en rond Reykjavik (De zogeheten Gouden Cirkel). Maar wees ervan overtuigd dat wij de experts zijn in het ontdekken van gebieden in IJsland die niet worden ‘overspoeld’ door toeristen. We hebben een schat aan ideeën om de natuur van IJsland in al zijn schoonheid te ervaren. En dat op plekken waar de lokale bevolking vol trots hun land wil laten zien.

10 highlights van IJsland
10 highlights van IJsland

Enkele reis naar IJsland met een voertuig

Alle passagiers met een voertuig die enkele reis naar IJsland reizen moeten een E9 formulier invullen voor de douane. Zie hier voor het E9 formulier. Het ingevulde formulier kunt u onder vermelding van uw reserveringsnummer en telefoonnummer per e-mail sturen naar e9@smyrilline.fo. U dient een kopie van het E9 formulier in uw auto te bewaren. Zie hier voor meer informatie.

 

Enkele reis naar IJsland met een voertuig

Transport van toeristenvoertuigen

Verscheping van uw camper van Rotterdam naar Thorlakshöfn op IJsland en terug.

Lees meer
Transport van toeristenvoertuigen

Catalogus 2022 vooruitbestellen

Overtochten, rondreizen en Noord Atlantische Cruise.

Catalogus 2022 vooruitbestellen
Contact met Smyril Line

Contact met Smyril Line

Voor meer informatie of het maken van een boeking kunt u telefonisch contact met ons opnemen of stuur een e-mail naar info@smyrilline.nl.

78 619 85 25 Catalogus bestellen

Laat je inspireren

Wilt u regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen?

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus