Vaar met MS Norröna naar IJsland en de Færøer Eilanden

Vanaf het zonnedek van het MS Norröna heeft u een prachtig uitzicht over de zee. En geniet van de steeds wisselende luchten en de mooie zonsondergang. Tijdens de overtocht heeft u grote kans veel vogelsoorten te zien. Ook walvissen worden regelmatig op de route waargenomen. Aan boord hoeft u zich geen moment te vervelen: er worden veel activiteiten georganiseerd. In de diverse restaurants kunt u genieten van de goede keuken met een grote verscheidenheid aan gerechten.

U kunt kiezen uit een grote selectie lichte maaltijden of een dagmenu in The Diner, of uit één van de vele specialiteiten van het uitgebreide Norröna Buffet. Voor een goede maaltijd en een goede sfeer raden wij u het Simmer Dim aan. Gegarandeerd een ontspannen avond vergezeld van een goed glas wijn.

In onze winkel op dek 5 vindt u een uitgebreide selectie tax-free producten. Van luxe parfums, make up artikelen en sieraden tot speelgoed en zoetwaren. Ook lokale producten van de Færøer Eilanden en IJsland mogen niet ontbreken en worden hier verkocht.

Let op: het zwembad en de hot tubs zijn gesloten gedurende de winterperiode.​

De overtocht

Tijdens de overtocht heeft u grote kans veel vogelsoorten te zien. Ook walvissen worden regelmatig op de route waargenomen. Aan boord hoeft u zich geen moment te vervelen: er worden veel activiteiten georganiseerd. In de diverse restaurants kunt u genieten van de goede keuken met een grote verscheidenheid aan gerechten.

Lees meer
De overtocht

Winkelen

Het M/S Norröna heeft een moderne Taxfree-Shop / Explorer Shop met een breed assortiment.

Lees meer
Winkelen

Hot tubs

Probeer onze hot tubs en geniet van een hot tub belevenis met uitzicht als geen ander.

Lees meer
Hot tubs

Naust

Geniet van een kop koffie of een glas wijn in onze vernieuwde Naust Bar. Overdag kunt u hier heerlijk vertoeven met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Lees een boek of speel bingo en luister naar live muziek, gespeeld door lokale Færøerse artiesten.

Naust

Sky bar

De Skybar vindt u op dek 8 aan stuurboordzijde.  De in lounge-stijl uitgevoerde bar heeft een mix van outdoor zitjes, groene planten en relaxte achtergrond muziek. Het bier geserveerd in de Sky Bar wordt geleverd door een lokale brouwerij uit de Færøer genaamd Føroya Bjor. Wij serveren ook regelmatig populaire mixen zoals o.a. Frozen Strawberry Daiquiri, cake en hotdogs.

Sky bar

Zwembad

Neem een duik in het mooie zwembad op dek 2. There is also a sauna and a fitness area. In the fitness area there are many ways to work out.

Zwembad

De bioscoop

Bekijk de nieuwste films in de bioscoop aan boord, die plaats biedt aan maximaal 23 personen. Kaartjes voor de bioscoop worden verkocht bij de receptie aan boord.

Lees meer
De bioscoop

De receptie

Ons personeel bij de receptie op dek 5 staat altijd voor u klaar.

Lees meer
De receptie

Internet aan boord

In samenwerking met Telenor Maritime biedt Smyril Line gedurende de overtocht aan passagiers van het M/S Norröna toegang tot Internet.

Lees meer
Internet aan boord

Voetbalveld

Het voetbalveld ligt aan bakboordzijde van dek 8, op het open dek.

Voetbalveld

Tienerkamer

Een geweldige plek op dek 6 waar kinderen en tieners elkaar kunnen ontmoeten en op de Playstation spelletjes kunnen spelen.

Tienerkamer

Speelhoek

Hier ontmoeten kinderen leeftijdsgenootjes, maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en kunnen urenlang met elkaar spelen.

Speelhoek

Gaming

On deck 7 you can find the room with all the gaming machines.

Gaming

Laat je inspireren

Wilt u regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen?

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus