Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Het MS Norröna heeft een moderne Tax & Duty Free-Shop / Sjóbúðin op dek 5 met een uitgebreid assortiment. We bieden u een ruime keuze uit dagelijkse taxfree artikelen en uit een uitgebreid scala Færøese- en IJslandse taxfree designartikelen. Diverse Færøese kledingmerken worden hier ook gepresenteerd. We bieden verder handgemaakte en modeproducten uit Denemarken, de Færøer Eilanden en IJsland aan. 

In onze tax-free shop vindt u de nieuwste items van de bekendste grote merken. Hier vindt u nieuwkomers en klassiekers van wereldmerken, maar ook IJslandse en Færøese huidverzorgingsartikelen. Ga ook eens kijken bij ons assortiment wijnen, dranken en zoetwaren. Het aanbod is overweldigend en de prijzen zijn er zeer concurrerend. 

Tax & Duty Free Magazin
Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Hot tubs

Probeer onze hot tubs en genieten van een hot tub belevenis met een uniek uitzicht. Wij hebben 3 hot tubs, elk groot genoeg voor zes persoonen. De Hot Tubs bevinden zich, gezien vanaf het achterschip van dek 7, aan stuurboordzijde. 

Wanneer u boekt, moet u een storting van DKK 100 (EUR 13.38) betalen, voor een lening van badjassen en slippers, die moeten geretourneerd worden na het bad. Nadat ze worden teruggestuurd, wordt de storting van DKK 80 terugbetaald.

1 Hot Tub (tot 6 personen) voor 1 uur: 
DKK 199 / EUR 26,9
  

· U kunt reserveren in de receptie op dek 5.
· In de receptie worden badjassen en slippers verstrekt.
· Hot tubs kunnen niet vooraf gereserveerd worden.

Hot tubs

Zwembad

Neem een duik in het mooie zwembad op dek 1. There is also a sauna and a fitness area. In the fitness area there are many ways to work out.

Zwembad

De bioscoop

Bekijk de nieuwste films in de bioscoop aan boord. MS Norröna heeft een bioscoop op dek 5, die plaats biedt aan maximaal 23 personen. Kaartjes voor de bioscoop worden verkocht bij de receptie aan boord. In onze bioscoop worden recente films vertoond. Tijdens het kijken kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en een drankje.
 
Prijs per volwassene (16+): EUR 8,78
Prijs per kind: EUR 6,76

De bioscoop

De receptie

Welkom bij de receptie op dek 5. Ons personeel bij de receptie staat altijd voor u klaar. Gedurende het tussen- en zomerseizoen is de receptie 24 uur per dag geopend. In de winterperiode is de receptie dagelijks geopend van 08.00-10.00 uur in de ochtend, maar als u buiten deze tijden onze hulp nodig heeft, kunt u ons altijd bellen.

Een aantal zaken waar de receptie u mee van dienst kan zijn​
· Upgrade van uw hut
· Informatie over uw boeking, bijv. wat voor maaltijden u heeft geboekt
· Informatie en verkoop van excursies op IJsland en de Færøer Eilanden
· Het laatste weerbericht 
· Belasting teruggave (Het teruggaveformulier dient u in de tax free box in de terminal van Seyðisfjörður te deponeren. De douane zal dit formulier dan voorzien van een stempel. De tax free shop zal dan de terugbetaling uitvoeren)
· Verhuur kluisjes dek 3
· Het bewaren/koelen van uw medicatie
· Geld wisselen en geld opnemen

Een aantal zaken die u bij de receptie kunt aanschaffen​
Wi-Fi toegang · Snacks · Bioscoopkaartjes · Wegenkaarten · Postzegels · Minibar in uw hut · Bed- en badlinnen en dekens/hoofdkussens · Kleine medicatie bijv. i.v.m. zeeziekte

De receptie

Internet aan boord

In samenwerking met Telenor Maritime biedt Smyril Line gedurende de overtocht aan passagiers van het MS Norröna toegang tot Internet. Deze dienst kunt u online aanschaffen en kunt u ook voldoen met uw credit card. De betaling geldt alleen voor de periode van uw keuze vooraf en niet voor de uren die u online bent geweest.

Tarieven voor de toegang van internet aan boord:

4 uur: EUR 4,98
19 uur: EUR 8,94
36 uur: EUR 17,95
55 uur: EUR 24,88
7 dagen: EUR 34,83
Internet aan boord

Voetbalveld

Het voetbalveld ligt van dek 9, op het open dek.

Voetbalveld

Tienerkamer

Een geweldige plek op dek 6 waar kinderen en tieners elkaar kunnen ontmoeten en op de Playstation spelletjes kunnen spelen.

Tienerkamer

Speelhoek

Hier ontmoeten kinderen leeftijdsgenootjes, maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en kunnen urenlang met elkaar spelen.

Speelhoek

Koude drankjes en snacks

Al onze buitenhutten hebben een minibar. Indien u een buitenhut boekt, heeft u de mogelijkheid om vooraf de inhoud van uw minibar te bestellen. Het is mogelijk uw minibar met of zonder alcohol vooraf te bestellen. De minibar is reeds inbegrepen bij DeLuxe hutten en Suiten.

Als u de minibar boekt bij de Noord-Atlantische Cruise wordt deze slechts gevuld bij vertrek uit Hirtshals. Als u deze wilt bijvullen, kunt u dit bij de receptie aangeven en ter plaatse afrekenen.

Minibar zonder alcoholische dranken € 12
(prijs aan boord € 16)
2 x flesje plat water 50cl.
2 x flesje bruisend water 33cl.
2 x Coca Cola 33cl.
2 x Fanta 33cl.
1 x KitKat
2 x Kims Chips 25g.
1 x Haribo snoep 500g.
2 x Chocolade Twix mini
2 x Chocolade Snickers mini

Minibar incl. alcoholische dranken € 17
(prijs aan boord € 20)
2 x flesje plat water 50cl.
2 x flesje bruisend water 33cl.
2 x Coca Cola 33cl.
2 x Føroya Bjór Veðr bier 33cl.
2 x Føroya Bjór Gull bier 33cl.
1 x Rode wijn Casa Major
2 x Kims Chips 25g.
2 x Chocolade Twix mini
2 x Chocolade Snickers mini

De inhoud kan verschillen.​

Koude drankjes en snacks

Gaming

On deck 7 you can find the room with all the gaming machines.

Gaming

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus