Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Het MS Norröna heeft een moderne Tax & Duty Free-Shop / Sjóbúðin op dek 5 met een uitgebreid assortiment. We bieden u een ruime keuze uit dagelijkse taxfree artikelen en uit een uitgebreid scala Færøese- en IJslandse taxfree designartikelen. Diverse Færøese kledingmerken worden hier ook gepresenteerd. We bieden verder handgemaakte en modeproducten uit Denemarken, de Færøer Eilanden en IJsland aan. 

In onze tax-free shop vindt u de nieuwste items van de bekendste grote merken. Hier vindt u nieuwkomers en klassiekers van wereldmerken, maar ook IJslandse en Færøese huidverzorgingsartikelen. Ga ook eens kijken bij ons assortiment wijnen, dranken en zoetwaren. Het aanbod is overweldigend en de prijzen zijn er zeer concurrerend. 

Tax & Duty Free Magazin
Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Hot tubs

Probeer een van onze hot tubs en ontspan in het zachte Noord-Atlantische zeewater terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. De hot tubs worden verwarmd met behulp van overtollige warmte uit de machinekamer van MS Norröna en bevinden zich achter op dek 7 aan stuurboordzijde. 

We hebben drie hot tubs met elk plaats voor maximaal 6 personen.

1 Hot Tub (tot 6 personen) voor 1 uur: DKK 199

· U kunt reserveren in de receptie wanneer u aan boord bent.
· Bij reservering, betaald u een deposito van DKK 100 voor huur van badjassen en slippers. Bij het retourneren van de badjas en slippers krijgt u DKK 80 retour.

Hot tubs

Zwembad

Neem een duik in het mooie zwembad op dek 1. There is also a sauna and a fitness area. In the fitness area there are many ways to work out.

Zwembad

De bioscoop

MS Norröna heeft een bioscoop op dek 5, die plaats biedt aan maximaal 23 personen. Kaartjes voor de bioscoop worden verkocht bij de receptie. In onze bioscoop worden recente films vertoond. 
 
Volwassene (16+): € 8,78
Kind: € 6,76

De bioscoop

De receptie

De receptie is op dek 5.

Openingstijden: Gedurende het tussen- en zomerseizoen is de receptie 24 uur per dag geopend. In de winterperiode is de receptie dagelijks geopend van 08.00-10.00 uur in de ochtend, maar als u buiten deze tijden onze hulp nodig heeft, kunt u ons altijd bellen.

De receptie kan u helpen met: Algemene informatie, upgrade van uw hut, belasting teruggave*, verhuur kluisjes, geld wisselen en geld opnemen enz.

* Het teruggaveformulier dient u in de tax free box in de terminal van Seyðisfjörður te deponeren. De douane zal dit formulier dan voorzien van een stempel. De tax free shop zal dan de terugbetaling uitvoeren.

U kunt ook kopen Wi-Fi toegang, snacks, bioscoopkaartjes, toegang tot de hot tubs, postzegels, minibar, extra bed- en badlinnen en dekens/hoofdkussens en kleine medicatie bijv. i.v.m. zeeziekte.

De receptie

Internet aan boord

In samenwerking met Telenor Maritime biedt Smyril Line gedurende de overtocht aan passagiers van het MS Norröna toegang tot Internet. Deze dienst kunt u online aanschaffen en kunt u ook voldoen met uw credit card. De betaling geldt alleen voor de periode van uw keuze vooraf en niet voor de uren die u online bent geweest.

Tarieven voor de toegang van internet aan boord:

4 uur: € 4,98
19 uur: € 8,94
36 uur: € 17,95
55 uur: € 24,88
7 dagen: € 34,83
Internet aan boord

Voetbalveld

Het voetbalveld ligt van dek 9, op het open dek.

Voetbalveld

Tienerkamer

Een geweldige plek op dek 6 waar kinderen en tieners elkaar kunnen ontmoeten en op de Playstation spelletjes kunnen spelen.

Tienerkamer

Speelhoek

Hier ontmoeten kinderen leeftijdsgenootjes, maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en kunnen urenlang met elkaar spelen.

Speelhoek

Reserveer de minibar vooraf

Minibar zonder alcoholische dranken € 12
(prijs aan boord € 16)
4 x flesje plat water 50cl.
2 x Coca Cola 33cl.
2 x Fanta 33cl.
1 x KitKat
2 x Kims Chips 25g.
1 x Haribo snoep 500g.
2 x Chocolade Twix mini
2 x Chocolade Snickers mini

Minibar incl. alcoholische dranken € 17
(prijs aan boord € 20)
4 x flesje plat water 50cl.
2 x Coca Cola 33cl.
2 x Føroya Bjór Veðr bier 33cl.
2 x Føroya Bjór Gull bier 33cl.
1 x Rode wijn Casa Major
2 x Kims Chips 25g.
2 x Chocolade Twix mini
2 x Chocolade Snickers mini

Alleen te boeken in buitenhutten. De inhoud kan verschillen.​

Reserveer de minibar vooraf

Gaming

On deck 7 you can find the room with all the gaming machines.

Gaming

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus