Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Aan boord van Norröna vind je een brede selectie taxfree producten van hoge kwaliteit tegen uitzonderlijke prijzen, waaronder zowel bekende internationale merken als unieke lokale merken.
 

Bekijk 360° foto's & het magazine

. . . .

  Buiten hot tubs

  Probeer een van onze hot tubs en ontspan in het zachte Noord-Atlantische zeewater terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. De hot tubs worden verwarmd met behulp van overtollige warmte uit de machinekamer van MS Norröna en bevinden zich achter op dek 7 aan stuurboordzijde. We hebben drie hot tubs met elk plaats voor maximaal 6 personen.

  1 Hot Tub (tot 6 personen) voor 1 uur: DKK 199

  · U kunt reserveren in de receptie wanneer u aan boord bent.
  · Bij reservering, betaald u een deposito van DKK 200 voor huur van badjassen en slippers. Bij het retourneren van de badjas en slippers krijgt u DKK 150 retour.

  . . . .

   Zwembad & fitness

   Neem een verfrissende duik in ons zwembad. Er is ook een sauna en een fitnessruimte.

   Het zwembad is gesloten tijdens de winterzeilperiode. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 07.00 tot 19.00 uur. Onder voorbehoud van sluiting bij slecht weer.

   . . . . . . . .

    Genieten & happy hour

    Beleef een gezellige en vrolijke reis met Norröna. Ga op een leuke en ontspannende overtocht met Norröna. De reisroute staat bol van de leuke activiteiten, zoals live muziekoptredens, informatieve presentaties en interessante bingospelletjes. Als je op zoek bent naar wat rust, kun je naar de gezellige leeshoek gaan, of je vrienden en familie uitdagen voor een spelletje bordspellen in Undirhúsið. En als de dag bijna ten einde is, kun je het glas heffen en feestvieren met een gezellige happy hour in de bar.

    . . . . .

     De bioscoop

     MS Norröna heeft een bioscoop op dek 5, die plaats biedt aan maximaal 23 personen. Kaartjes voor de bioscoop worden verkocht bij de receptie. In onze bioscoop worden recente films vertoond. 
      
     Volwassene (16+): € 8,78
     Kind: € 6,76

     .

     Wi-Fi aan boord

     Internet aan boord wordt aangeboden in samenwerking met Telenor Maritime. Prijzen:

     4 uur: € 5
     19 uur: € 9
     36 uur: € 18
     55 uur: € 25
     7 dagen: € 35

     Internet toegang kun je aan boord online kopen of je kunt vouchercodes kopen bij de receptie. De code kan voor meerdere apparaten gebruikt worden, maar toegang is slechts mogelijk met één apparaat tegelijk. Je betaalt voor het aantal gekochte uren en niet voor de uren dat je online bent.

     Houd er rekening mee dat wi-fi op zee zijn beperkingen heeft. Daarom zal de verbinding verschillen van wat je aan wal gewend bent.

     .

     De receptie

     Gedurende het tussen- en zomerseizoen is de receptie 24 uur per dag geopend. In de winterperiode is de receptie dagelijks geopend van 08.00-10.00 uur in de ochtend.

     De receptie kan u helpen met: Algemene informatie, upgrade van uw hut, belasting teruggave, verhuur kluisjes enz.

     U kunt ook kopen Wi-Fi toegang, bioscoopkaartjes en toegang tot de hot tubs bij de receptie.


     De receptie.

     Voetbalveld

     Het voetbalveld ligt van dek 9, op het open dek. Het voetbalveld is open van 12:00 tot 18:00.

     . .

      Tienerkamer

      Een geweldige plek op dek 6 waar kinderen en tieners elkaar kunnen ontmoeten en op de Playstation spelletjes kunnen spelen.

      . .

       Speelhoek

       Hier ontmoeten kinderen leeftijdsgenootjes, maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en kunnen urenlang met elkaar spelen.

       . . .

        Gaming

        On deck 7 you can find the room with all the gaming machines.

        .

        Ontvang de brochure kosteloos

        Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

        Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.