Veerboot naar IJsland en/of de Færøer Eilanden

M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten
 
M/S Norröna heeft wekelijkse afvaarten vanuit Denemarken naar de Færøer Eilanden  en IJsland. In het laag-en tussenseizoen is er één keer per week een afvaart naar de Færøer Eilanden  en in het hoogseizoen twee keer per week. Dit geeft u de mogelijkheid om twee prachtige bestemmingen te ontdekken in één reis. Combineer uw vakantie naar IJsland met een stop-over van 3 nachten op de Færøer Eilanden  op de heenreis of een 2 nachten stop-over op de Færøer Eilanden op uw terugreis. U kunt natuurlijk ook langer op de eilanden verblijven. 


Reis met uw eigen auto, camper of motor

Het grote voordeel van reizen met M/S Norröna is de mogelijkheid om uw eigen auto, camper of motor mee te nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gewicht van uw bagage.  
 

Noord-Atlantische Cruise​

Naast de losse overtochten biedt Smyril Line ook de Noord-Atlantische Cruise aan van eind maart tot begin juni en van eind augustus tot eind oktober. Deze cruise begint in Denemarken met vertrek op een zaterdag en duurt een week. Deze Noord-Atlantische Cruise geeft u de mogelijkheid om zowel IJsland als de Færøer Eilanden te ervaren in één reis. U bent twee volle dagen opIJsland en heeft de mogelijkheid om diverse excursies te boeken. Er zijn tevens twee stops van respectievelijk 8 en 6 uur op de Færøer Eilanden.
 

Laat je inspireren

Wilt u regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen?

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus