Rijden op IJsland is eenvoudig, maar u moet altijd voorzorgsmaatregelen treffen

Op basis van de overtocht met MS Norröna naar en van Seyðisfjørður hebben onze reizigers tal van vragen. Hieronder hebben we de praktische informatie opgesomd. 

Seyðdisførður is gelegen aan de oostkust van IJsland en de dichtstbijzijnde stad is Egilsstaðir.

IJsland heeft een prachtig en ruig landschap, maar dat kan ook voor problemen zorgen. Pas uw snelheid aan en hou de weersvoorspellingen altijd in de gaten, speciaal in de winter.

Met de bus
Er is een uitgebreid busnetwerk naar de meeste delen van het land en naar de hooglanden. Reserveren is niet nodig en kaartjes voor de bus kunt u bij het station of in de bus bij de chauffeur kopen.

Busverbindingen: 
sba.is
straeto.is
east.is/en/travel/travel-information

Lokale bus in Seyðisfjørður:
visitseydisfjordur.com

Voor meer informatie kunt u na aankomst terecht bij de lokale VVV in de haven van Seyðisfjørður. Tel: +354-472-1551 - ferjuhus@simnet.is - seydisfjordur.is

Binnenlandse vluchten ​ 
Als uw bestemming de hoofdstad Reykjavik is en u geen zin heeft om uren in de bus te zitten, bestaat de mogelijkheid te vliegen vanaf de luchthaven van Egilsstaðir, die vlak bij Seyðisfjørður ligt. Er is een aansluitende busverbinding van Seyðisfjørður naar het vliegveld. De luchthaven van Egilsstaðir heeft regelmatig vluchten naar de hoofdstad. Meer informatie over binnenlandse vluchten vindt u op flugfelag.is 

Rijden in IJsland

Rijden in IJsland

 

 

 

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.