Nordic Deluxe hut

We hebben 34 Nordic Deluxe hutten op dek 8. Alle hutten hebben een groot raam en mooi uitzicht. Alle hutten zijn uigerust met een groot 2-persoonsbed (180x200 cm). Verder bevindt zich onder het 2-persoonsbed een bed dat kan worden uitgeschoven (80x190). Verder vindt u in de hut een gezellig zitje in de vensterbank, een tafel en twee stoelen. Te boeken voor maximaal 3 personen.

De minbar is reeds inbegrepen bij DeLuxe hutten en bestaat uit 2 flesjes mineraalwater, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 klein zakje Kims Chips. De inhoud kan verschillen.


Nordic Deluxe hut.

DeLuxe hut

Ruime hut met tweepersoonsbed (160x200 cm), slaapbank (130x210 cm), eigen douche/toilet, minibar en koffiezetapparaat. Deze hutten zijn voor 2-4 personen, waardoor ze ook geschikt zijn voor 2 volwassenen reizend met kinderen.

De minbar is reeds inbegrepen bij DeLuxe hutten. De inhoud van de minibar bestaat uit: 2 flesjes mineraalwater, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 klein zakje Kims Chips. De inhoud kan verschillen.


DeLuxe hut.

2-persoons hut met dubbelbed

Cabine met tweepersoonsbed (140x200cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 230 volt en flatscreen televisie. 

Te boeken voor 1-2 personen.


2-persoons hut met dubbelbed.

Nordic suite

De twee nieuwe Nordic Suites bevinden zich op dek 8 en bieden ruimte, comfort en een prachtig uitzicht. Er is veel gedaan aan de inrichting van deze nieuwe en stijlvolle suites. De suite is opgedeeld in drie kamers: slaapkamer met een groot tweepersoonsbed (180x200 cm), badkamer met douche en ligbad en een woonkamer. De woonkamer bestaat uit een zithoek met hoekbank, stoel en salontafel, flatscreen, eethoek en bureau. Boekbaar voor 2 personen.

Als u de Nordic Suite boekt, krijgt u ook de minibar met 2 flesjes water, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 Kims mini zakje chips (inhoud onder voorbehoud).


Nordic suite.

Norröna Suite

De Norröna Suite biedt ruim comfort voor maximaal vijf personen. Het beschikt over een groot tweepersoonsbed (180x200 cm) verder bevindt zich onder het 2-persoonsbed een bed dat kan worden uitgeschoven in de slaapkamer (80x190), een kleine kamer met een stapelbed (80x200 cm) geschikt voor kinderen, een gezellige woonkamer met een bank, fauteuils en een eettafel. Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben een flatscreen-tv. De suite heeft ook een ruime badkamer met een bad en een douche.

Als u de Suite boekt krijgt u de minibar gevuld met 2 flesjes Aqua D'or, 2 blikjes bier, 2 flesjes water, 1 chocolade reep en 1 zakje Kims chips. (inhoud kan variëren).


Norröna Suite.

Voeg iets axtra’s toe aan uw reis

Fruitmand & rode of witte wijn 75 cl: € 54

Fruitmand, chocolade & mousserende wijn 75 cl: € 54

Boek op tel. +45 9655 8500 of booking@smyrilline.nl​ (engels).

.

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.