2-persoons binnenhut

Hut met 1 slaapplaats beneden (90x200 cm), 1 slaapplek boven (90x200 cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken en garderobe. In het toilet is er een haardroger en een stopcontact voor elektrische scheerapparaaten. De cabine heeft ook een stopcontact voor 240 volt en een televisie. 

Boekbaar voor 1 persoon.


2-persoons binnenhut.

2-persoons hut met dubbelbed

Cabine met tweepersoonsbed (140x200cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 230 volt en flatscreen televisie. 

Te boeken voor 1-2 personen.


2-persoons hut met dubbelbed.

2-persoons buitenhut

Hut met 2 lage bedden (90x200 cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken en garderobe. In het toilet is er een haardroger en een stopcontact voor elektrische scheerapparaaten. De cabine heeft ook een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 1-2 personen.


2-persoons buitenhut.

Couchettes

Compartiment op dek 2, onder het autodek, met 6 stapelbedden (76x198 cm) en een westelijke deur. Gedeelde douche/toilet. De couchettes zijn de meest eenvoudige en voordelige slaapgelegenheden aan boord.

Boekbaar voor alleenreizenden (geslachtsspecifiek).

Te boeken voor 4-6 personen (hele compartiment).

Beddengoed is vooraf bij te boeken voor € 20. Dit bestaat uit een dekbed, kussen (met sloop), laken en handdoek. 

Bagagekluisjes: Passagiers hebben de mogelijkheid om de kluisjes op dek 2 of 7 te huren. De kluisjes zijn er in twee maten: 88 cm (D), 60 cm (H) en 40 cm (B) / 78 cm (D), 40 cm (H) en 30 cm (B). De kosten voor het gebruik van de kluisjes is DKK 10 voor de kleine en DKK 20 voor de grote. 


Couchettes.

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.