Reis met je auto naar IJsland

Vaar met de Norröna veerboot naar IJsland en verken de subarctische wonderen, diverse vogels en adembenemende vulkanische landschappen.

Bij aankomst begin je aan een gedenkwaardige roadtrip langs de ringweg van IJsland, een cirkelvormige route die de adembenemende schoonheid van het eiland laat zien, van charmante dorpjes tot watervallen en ruige kustlijnen.

Verken de IJslandse Hooglanden met uw 4WD
Ga op avontuur door de adembenemende hooglanden van IJsland, waar uw 4x4 de sleutel is tot een indrukwekkende ervaring op de aangewezen bergwegen. In dit unieke landschap van vulkanische velden, serene berggezichten en ongerepte wildernis bieden de F-wegen in de hooglanden een spannende, maar verantwoorde manier om te verkennen. Deze wegen, die alleen in de zomermaanden toegankelijk zijn, zijn speciaal ontworpen voor 4x4 voertuigen, zodat u de ruige schoonheid van IJsland veilig kunt ervaren. Elke route onthult nieuwe adembenemende uitzichten en zorgt voor een onvergetelijke ontdekkingstocht, met respect voor het kwetsbare ecosysteem.

Vind onze beste prijzen online

Vind de prijzen & boek

Aantrekkelijke betalingsvoorwaarden: Betaal 25% op het moment van boeking met een minimum van € 810. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek te worden betaald.

 

Highlights van IJsland

Bent u op zoek naar een échte natuurervaring in IJsland?  We hebben een schat aan ideeën om de natuur van IJsland in al zijn schoonheid te ervaren. En dat op plekken waar de lokale bevolking vol trots hun land wil laten zien.

Laat je inspireren
.

Geothermische baden in IJsland

Een van de meest verleidelijke activiteiten van de plaatselijke bevolking in IJsland is zwemmen in geothermische baden om te weken in het warme water. Iedereen geniet ervan, of het nu regent of zonnig is.

Lees meer
.

Laat je inspireren

Wilt u regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen?

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.