IJsland bezoeken met uw camper of caravan

Verken IJsland met je eigen camper of caravan en begin aan een self-drive avontuur waarbij je een intiem contact maakt met de adembenemende natuurwonderen van IJsland. Van ontzagwekkende gletsjers en geisers tot majestueuze watervallen, het noorderlicht en buitenaardse lava landschappen: IJsland biedt een overvloed aan onvergetelijke ervaringen.

Met je camper krijg je de vrijheid om je eigen koers uit te stippelen en je dagelijkse rit af te stemmen op je voorkeuren. Mis de kans niet om IJsland in je eigen tempo te ontdekken, terwijl je langs de schilderachtige ringweg reist die het eiland omringt.

 

Vind onze beste prijzen online

Vind de prijzen & boek

Aantrekkelijke betalingsvoorwaarden: Betaal 25% op het moment van boeking met een minimum van € 810. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek te worden betaald.

 

Geothermische baden in IJsland

Een van de meest verleidelijke activiteiten van de plaatselijke bevolking in IJsland is zwemmen in geothermische baden om te weken in het warme water. Iedereen geniet ervan, of het nu regent of zonnig is.

Lees meer
.

Fascinerend IJsland

Het land van vuur en ijs is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar imposante landschappen die totaal anders zijn dan thuis.

We nodigen u uit voor een reis naar het eiland van vuur en ijs en tegelijkertijd naar een kleinere, ook minder bekende bestemming, de archipel van de Færøer Eilanden.

Lees meer
.

Camping Card IJsland

Met de Camping Card kunt op ca. 40 aangesloten campings verblijven verspreid over heel IJsland. De Camping Card is geldig voor 2 volwassenen en max. 4 kinderen en is max. 28 nachten geldig.

Voor meer informatie kijk op campingcard.is of neem contact op met Smyril Line. Koop uw camping card aan boord van MS Norröna.

.

Highlights van IJsland

Bent u op zoek naar een échte natuurervaring in IJsland?  We hebben een schat aan ideeën om de natuur van IJsland in al zijn schoonheid te ervaren. En dat op plekken waar de lokale bevolking vol trots hun land wil laten zien.

Laat je inspireren
.

Praktische informatie

Kampeerterreinen zijn in IJsland normaliter geopend van half mei tot half september, afhankelijk van de locatie. 

Het is toegestaan gasflessen mee aan boord te nemen, maar dit moet wel duidelijk worden aangegeven door middel van bijv. een sticker op de voorruit. Indien u een koelkast in uw camper heeft, kunt u niet worden aangesloten op het stroomnet. U mag echter alleen ingeblikt voedsel meenemen naar IJsland!

.

Laat je inspireren

Wilt u regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen?

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.