Nordic Suite

De twee nieuwe Nordic Suites bevinden zich op dek 8 en bieden ruimte, comfort en een prachtig uitzicht. Er is veel gedaan aan de inrichting van deze nieuwe en stijlvolle suites. De suite is opgedeeld in drie kamers: slaapkamer met een groot tweepersoonsbed (180x200 cm), badkamer met douche en ligbad en een woonkamer. De woonkamer bestaat uit een zithoek met hoekbank, stoel en salontafel, flatscreen, eethoek en bureau. Boekbaar voor 2 personen.

Als u de Nordic Suite boekt, krijgt u ook de minibar met 2 flesjes water, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 Kims mini zakje chips (inhoud onder voorbehoud).

Bekijk 360ᵒ foto's

. . . . . . .

  Norröna Suiten

  De Norröna Suite biedt ruim comfort voor maximaal vijf personen. Het beschikt over een groot tweepersoonsbed (180x200 cm) verder bevindt zich onder het 2-persoonsbed een bed dat kan worden uitgeschoven in de slaapkamer (80x190), een kleine kamer met een stapelbed (80x200 cm) geschikt voor kinderen, een gezellige woonkamer met een bank, fauteuils en een eettafel. Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben een flatscreen-tv. De suite heeft ook een ruime badkamer met een bad en een douche.

  Als u de Suite boekt krijgt u de minibar gevuld met 2 flesjes Aqua D'or, 2 blikjes bier, 2 flesjes water, 1 chocolade reep en 1 zakje Kims chips. (inhoud kan variëren).

  Bekijk 360ᵒ foto's

  . . . . . . .

   Voeg iets axtra’s toe aan uw reis

   Fruitmand & rode of witte wijn 75 cl: € 54

   Fruitmand, chocolade & mousserende wijn 75 cl: € 54

   Boek op tel. +45 9655 8500 of booking@smyrilline.nl​ (engels).

   .

   Ontvang de brochure kosteloos

   Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

   Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.