Bezoek IJsland met uw eigen voertuig

IJsland is een symfonie van natuurwonderen: een canvas beschilderd met vuur en ijs, waar geisers barsten en gletsjers opdoemen. Reis naar de plek waar de wereld nog wordt gemaakt, waar tektonische platen zich scheiden en de Aarde zingt in groene, blauwe en witte tinten.

Vertrek uit Denemarken op dinsdag
13, 20 en 27 augustus 2024
3 september 2024

Vertrek uit IJsland op donderdag
29 augustus 2024
5 & 12 september 2024

Vanaf € 592

Prijs per persoon wanneer 2 personen samen reizen.

  • Prijs is inclusief:
    • Ferry overtocht Denemarken – IJsland en terug
    • Binnenhut met benedenbedden
    • Auto <1,9m H & 5m L
Vind de prijzen & boek

Aantrekkelijke betalingsvoorwaarden: Betaal 25% op het moment van boeking met een minimum van € 810. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek te worden betaald.

 

 

 

 

Geothermische baden in IJsland

Een van de meest verleidelijke activiteiten van de plaatselijke bevolking in IJsland is zwemmen in geothermische baden om te weken in het warme water. Iedereen geniet ervan, of het nu regent of zonnig is.

Lees meer
.

Highlights van IJsland

Bent u op zoek naar een échte natuurervaring in IJsland?  We hebben een schat aan ideeën om de natuur van IJsland in al zijn schoonheid te ervaren. En dat op plekken waar de lokale bevolking vol trots hun land wil laten zien.

Laat je inspireren
.

Camping Card IJsland

Met de Camping Card kunt op ca. 40 aangesloten campings verblijven verspreid over heel IJsland. De Camping Card is geldig voor 2 volwassenen en max. 4 kinderen en is max. 28 nachten geldig.

Voor meer informatie kijk op campingcard.is of neem contact op met Smyril Line. Koop uw camping card aan boord van MS Norröna.

.

Ontvang de brochure kosteloos

Vul uw adresgegevens in en ontvang een gratis catalogus

Ja, ik wil regelmatig nieuws en speciale aanbiedingen van Smyril Line ontvangen.